2777
2789
عنوان

دعوای پدرم با همسرم

2445 بازدید | 52 پست

بابام برداشت ب دوستش ک تو خانشان طوطی بود گفت دلم مخواد یدونه از اینا برای نوم بخرمب،دوست بابام همانجا طوطی کادو داد ب بابام. 

حالا بابام زنگ زده میگه آمدید اینجا ی قفس بخرید ک طوطی بدم ب نوم منطوزش پسرم. 

شوهرم از اونور برداشت گفت کی گفته ما طوطی مخواییم مگه اینجا انباریه، چرا هر چ بابات میگه ما باید بگیم چشم واز این حرفا 

بنظرتون من الان چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت خواسته دل بچه خوش باشه ،شوهرت چرا اینجوری میکنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان این کجاش دعوا بود  برخلاف میل شوهرت هیچ پرنده ای نیار تو خونت برا پدرت یه بهونه بیار که مثلا بلد نیستم نمیتونم که نفهمه شوهرت ناراضی از اونورم با زبون خوش شوهرت بگو ببینم راضی میشه طوطی رو بیارین اگرم گفت اصلا 

بیخیال برا خودت دردسر درست نکن 

حالا بنده خدا یه پرنده گرفته برای نوه اش شوهرتون باید تشکر کنه  انباری یعنی چی مگه مبل دست دوم ...

چی بگم والله دلم مخواست بگم نکنه فک کردی بابام عاشق چشم وآبروی تو هست خودمون نمیدونیم

چی بگم والله دلم مخواست بگم نکنه فک کردی بابام عاشق چشم وآبروی تو هست خودمون نمیدونیم

نه عزیزم دعوا نکن با ملایمت بگو ک با عشق برای پسرمون گرفته دلش رو نشکونیم بگیریم اگر اذیت شدیم رد کنیم بره 

ببخش اینو میگم پدر ها بزرگوارن میبخشن این مرد که نفهم برا هر چیز کوچیک یه بحث بزرگ پیش میاره برا آرامش خونت یواشکی با پدرت صحبت کن که ناراحت نشه وگرنه این شوهرای قدر نشناس چه میدونن محبت چیه کادو چیه