2777
2789
عنوان

من دوباره دیوونه شدم

388 بازدید | 24 پست

دوباره فکر های بی خود توی ذهنم افتاده

اینکه دخترام چرا اینقدر تفاوت دارن آخه...مثلا دختر اولیم ماشالله مثالش اصلا پیدا نمیشه تو شهرمون پوست سفید چشمای درشت قد بلند تپل و ...ولی دختر دومم پوست گندم گون قد بلند ولی نه به اندازه دختر اولی از اون خیلی کوتاه تره لاغره چشم درشت و...

ولی چرا انقدر متفاوتن رنگ پوست دختر اولیم روشن تره دختر اولیم قدش خیلی بلندتره ماشالله تو دو سه ماه چند سانت قد کشیده و تپل تر شده دختر اولم ۱۷۸ تا قدشه (تو چند ماه چند سانت بلندتر شده)فکر میکنم بالای ۸۵ کیلو وزنشه سایز سوتین ۸۵(سینه های بزرگی داره)دختر دومم قدش حدودا ۱۶۶تا لاغره(۴۳ کیلو)سینه هاش هم کوچیکه...واقعا چی بگم؟هر چی بخوام فکر نکنم باز نمی تونم باور کنم بین دو تا خواهر با یکسال و یازده ماه تفاوت سنی این همه تفاوت ظاهری باشه واقعا نمیشه.شما یه چیزی بگید این فکر های الکی تو ذهنم نیاد.اصلا تا حالا به زبون نیاوردم اینا رو ولی ذهنم داغونه از بس بهش فکر کردم....

‌                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مگه با خواهرت فرق نداری؟ همه همینن مواظبت کن معیارات باعث نشه به یکی بیشتر توجه کنی به یکی کمتر

چون تفاوت سنی شون خیلی کمه اینو میگم

البته واقعا شما درست میگید من و خواهرم دو سال و چهار ماه تفاوت سنی داریم ولی تفاوت ظاهریمون خیلی زیاده

‌                                                                                         

تو مگه با خواهرت فرق نداری؟ همه همینن مواظبت کن معیارات باعث نشه به یکی بیشتر توجه کنی به یکی کمتر

تو همین نوشتشون دقت کنی بزرگه رو چقدر بهش ماشاالله ماشاالله گفته برای کوچیکه هیچی نگفت 

حالا نمی دونم چرا دختر اولیه به نظرم خیلی درشته و من به شخص دختر ظریف دوست دارم 😁😁

لابد فک‌ می‌کنی تو بیمارستان عوض شدن . فیلم زیاد میبینی .  من و ابجیلم هم شبیه نیستیم . هیچیمو ...

نه این فکر رو که نمیکنم چون هر دوشون آخرش چهره هاشون یه کم شبیه به همه و شبیه فامیل های خودمون هستن هر دو

‌