2777
2789
عنوان

من دوباره دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 24 پست
تو همین نوشتشون دقت کنی بزرگه رو چقدر بهش ماشاالله ماشاالله گفته برای کوچیکه هیچی نگفت  حالا ن ...

واقعا به خاطر همین شرمنده میشم نسبت به دختر دومم به خاطر همین سعی میکنم حرفامو به زبون نیارم چون میدونم به دخترم بر میخوره حتما البته حقم داره

بله حدس تون درسته دختر اولم خیلی درشته نسبت به سنش دختر دومم ظریفه 

‌                                                                                         

نه این فکر رو که نمیکنم چون هر دوشون آخرش چهره هاشون یه کم شبیه به همه و شبیه فامیل های خودمون هستن ...

ببین شاید ظاهر یکیش بهتر باشه ولی حتما اونکه سبزس یه مزیتی نسبت به سفیده داره .

من چهار تا آبجی دارم . همشون انقد خوشگلن که نگو. ولی من به اندازه اونا خوشگل نیستم .ولی از لحاظ رشد شخصیتی و اخلاقی بهتر عمل می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشونه؟ 

اولی ۱۶ سال دومی ۱۴ سال که البته دختر اولم آبان امسال ۱۷ ساله میشه دختر دومم مهر امسال ۱۵ ساله 

‌                                                                                         

ببین شاید ظاهر یکیش بهتر باشه ولی حتما اونکه سبزس یه مزیتی نسبت به سفیده داره . من چهار تا آبجی دار ...

آره اینکه درسته چون دختر دومم فوق العاده باهوشه خیلی هم پشتکار داره هر لحظه ای برای هدف هاش تلاش میکنه بر عکس دختر اولم که دنبال لباس و لاک و ایجور چیزاست حتی توی عروسی ها دختر دومم نشسته بعد دختر اولم از اول تا آخر فقط میرقصه...کلا خیلی تفاوت شخصیتی دارن

‌                                                                                         

فامیلمون یکیش فوق العاده چاق اون یکی لاغر و کشیده 

دخترای من دومی قدش متوسطه و لاغره اولی قد بلند و تپله

‌                                                                                         

یعنی چه چیز این قضیه فکرتون رو درگیر کرده؟ 

این منو درگیر کرده که چرا دو تا خواهر با تفادت سنی کم انقدر باید تفاوت داشته باشن حتی بعضی وقت ها متوجه تبعیض های بقیه هم میشم..با خودم میگم دختر دومم گناه داره هیچی نمیگه ولی مطمئنم توی خلوت هاش بغض و ناراحتی زیاد داره

‌                                                                                         

این منو درگیر کرده که چرا دو تا خواهر با تفادت سنی کم انقدر باید تفاوت داشته باشن حتی بعضی وقت ها مت ...

اینکه این همه فرق دارن غیر طبیعی نیست. یادمه یه زوج خارجی دوقلو آورده بودن یکیش سفید بود و بور  یکیش سبزه 

ولی اینکه باعث بشه خودشو سرزنش کنه بستگی به برخورد شما داره و باید واقعا از ته دل بهش این حسو بدین که خوبه و باارزشه. 

اینم بالاخره یه امتحان هس برای هر دوتا دخترتون و شما 

اینکه این همه فرق دارن غیر طبیعی نیست. یادمه یه زوج خارجی دوقلو آورده بودن یکیش سفید بود و بور   ...

قطعا من خودم حس خوب زیاد بهش میدم مثلا به صفات خوبش اشاره می‌کنم یا اینکه دختر دومم هب چی نباشه ماشالله از همه ی هم سن هاش خوشگل تر و بهتره مثلا توی هم کلاسی های دخترم چند تا سبزه هست ولی دخترمن گندم گون یا قد کوتاه زیا  هست مثلا اکثرشون زیر ۱۵۵ هستن و خیلی ریز یا مثلا ابروهای کمی دارن ولی دختر من ابرو های پری داره یا مژه هاش بنده لب هاش هم حالت داره بینیش هم کوچیکه منم اینا رو بهش؟میگم تا بدونه از خیلیا هم بهتره هم خوشگل تر

‌                                                                                         

آره اینکه درسته چون دختر دومم فوق العاده باهوشه خیلی هم پشتکار داره هر لحظه ای برای هدف هاش تلاش میک ...

تلاش و پشتکار مهم تره به نظرم . ظاهر تا یه جایی آدم رو بالا می‌کشه