2777
2789
عنوان

با شکاکی و بدبینی همسرتون چطور کنار میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 71 پست
منکه دارم میسازم با همه چیش..چه مرگشه زندگیو به کاممون زهر میکنه

بشین یه شب باهاش حرف بزن بگو که انتخاب تو اون بوده و خدارو شکر از زندگیت راضی هستی و اون مردی که میشه بهش تکیه کرد بهش بگو پشتت باشه تا علاوه بر اینکه زن خوب براش باشی پیشرفت کنی تو یه کاری هنری علاقه ای بگو که چشم و دلت سیر شده و با وجود اون هیچکی به چشمت نمیاد و بگو اگه یه چیز میترسوندنت من رعایت میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقن الان دوره خوش بودن توئه  اوج جوونیت  آخ که خودت جوونیتو خراب کردی

اون اصن درک نمیکنه.بهش میگم تو سن من بودی مگه همچین خواستها نداشتی میگه چرا میگم پس چرا نمیذاری منم ازاد باشم میگه من پسر بودم تو زنی..شما زنا همتون بی جنبه این میگه دیوونم کرده همش دقودلیمو سر بچم خالی میکنه

برام یه صلوات بفرس.مرسی
من قبل بچه دار شدن  عین سگ انداختم بیرون از زندگیم ...طوری که هنوز اثراتش هست عصبی و نفرت از ا ...

من پشتوانه ندارم ک طلاق بگیرم...دادگاه بخوام برم خیلی بدو بدو و پول میخواد من ندارم

برام یه صلوات بفرس.مرسی
اشتباه اصلیت برای ازدواج تفاوت سنی شماس  ایشون ترس از دست دادن داره باید مدام بهش تاکید کنی ف ...

حرفات درسته اینجور ادما دسته خودشون نیس بنظرم متاسفانه باید بلد باشی اینجور ادمارو وگزنه خیلی سخت میشه