سلام عزیزان شبتون بخیر
من قراره پشت کنکور بمونم برای سال 1402
بخاطر شرایطی که داشتم نتونستم امسال رو خوب بخونم و هدفم سال بعد هستش
میدونم شاید موقعی که رتبم خوب شد باید اینو اینجا بپرسم ولی میخوام از همین الان هدف و دانشگاهم رو مشخص کنم و اون درسایی که به رشته ایندم مرتبطن رو با علاقه و تمرکز بیشتری بخونم
من از همون موقعی که توی جو کنکور اومدم به داروسازی علاقه زیادی داشتم
کلیم دربارش مقاله خوندم درباره درساش فضای کاریش و...
و فکر میکنم این رشته با روحیات من سازگاری بیشتری داره چون من تحمل کشیک ها و کارهای فیزیکی رشته ای مثل پزشکی رو ندارم از طرفیم یسری دلایل شخصی دارم که از این رشته ها خوشم نمیاد
بعد من یه دوستی دارم که اون پزشکی علاقشه
هربار که با من صحبت میکنه و حرف رشته ها میشه بشدت داروسازی رو میکوبونه و همش میگه داروسازا حتی متخصصاشون دربرابر پزشکا هیچی نیستن
و دائم به من میگه تو الان اینو نمیفهمی بعدا که وارد این رشته ها شدی خودت متوجه میشی(انگار حالا خودش رفته!)
مثلا یبار صحبت داروسازی بالینی بود من گفتم داروسازای بالینی پزشکا باهاشون داخل بیمارستان مشورت میکنن میگفت نه پزشکی که خودش متخصصه و خداست محاله بزاره یه داروساز تو کارش دخالت کنه اگه هم اجازه بده صرفا بخاطر احترامه و نه چیز دیگه ای و میگفت تو خودتم پزشک شی به داروسازا اجازه دخالت تو کارتو نمیدی محاله بهت برمیخوره
خواهر خودش پزشکه
وقتی اینطوری میگه من اعصابم خرد میشه استرس میگیرم که نکنه بعدا از انتخابم پشیمون شم!
جالبم هست میدونه من عاشق این رشتم ولی باز اینجوری رفتار میکنه💔
بخدا خیلی وقتا مثل الان قفسه سینم درد میگیره وقتی استرس میگیرتم الان خیلی از دستش ناراحتم
یعنی من دارم اشتباه میکنم که به این رشته علاقه دارم؟💔یعنی انقدر جایگاه داروسازا پایینه؟من حاضر بودم بخاطر رسیدن بهش سالها تلاش کنم ولی گاهی اینجوری سست میشم و بهم میریزم