2777
2789
عنوان

داروسازی و پزشکی

14644 بازدید | 87 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر

من  قراره پشت کنکور بمونم برای سال 1402

بخاطر شرایطی که داشتم نتونستم امسال رو خوب بخونم و هدفم سال بعد هستش

میدونم شاید موقعی که رتبم خوب شد باید اینو اینجا بپرسم ولی میخوام از همین الان هدف و دانشگاهم رو مشخص کنم و اون درسایی که به رشته ایندم مرتبطن رو با علاقه و تمرکز بیشتری بخونم 

من از همون موقعی که توی جو کنکور اومدم به داروسازی علاقه زیادی داشتم

کلیم دربارش مقاله خوندم درباره درساش فضای کاریش و...

و فکر میکنم این رشته با روحیات من سازگاری بیشتری داره چون من تحمل کشیک ها و کارهای فیزیکی رشته ای مثل پزشکی رو ندارم از طرفیم یسری دلایل شخصی دارم که از این رشته ها خوشم نمیاد

بعد من یه دوستی دارم که اون پزشکی علاقشه

هربار که با من صحبت میکنه و حرف رشته ها میشه بشدت داروسازی رو میکوبونه و همش میگه داروسازا حتی متخصصاشون دربرابر پزشکا هیچی نیستن

و دائم به من میگه تو الان اینو نمیفهمی بعدا که وارد این رشته ها شدی خودت متوجه میشی(انگار حالا خودش رفته!)

مثلا یبار صحبت داروسازی بالینی بود من گفتم داروسازای بالینی پزشکا باهاشون داخل بیمارستان مشورت میکنن میگفت نه پزشکی که خودش متخصصه و خداست محاله بزاره یه داروساز تو کارش دخالت کنه اگه هم اجازه بده صرفا بخاطر احترامه و نه چیز دیگه ای و میگفت تو خودتم پزشک شی به داروسازا اجازه دخالت تو کارتو نمیدی محاله بهت برمیخوره

خواهر خودش پزشکه

وقتی اینطوری میگه من اعصابم خرد میشه استرس میگیرم که نکنه بعدا از انتخابم پشیمون شم!

جالبم هست میدونه من عاشق این رشتم ولی باز اینجوری رفتار میکنه💔

بخدا خیلی وقتا مثل الان قفسه سینم درد میگیره وقتی استرس میگیرتم الان خیلی از دستش ناراحتم

یعنی من دارم اشتباه میکنم که به این رشته علاقه دارم؟💔یعنی انقدر جایگاه داروسازا پایینه؟من حاضر بودم بخاطر رسیدن بهش سالها تلاش کنم ولی گاهی اینجوری سست میشم و بهم میریزم

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروسازی و دندونپزشکی برای یک خانوم خیلی خیلی بهتره

داروسازی رو اگه ادامه بدی خیلی جای پیشرفت داره

هرچند الان به خاطر ازاد کردن سهمیه داروخانه یکمی اوضاع بهم ریخته ولی کلی گرایش و شاخه ی دیگه واسه پیشرفت داره 

پزشکی هم فرسوده کننده است هم اشباع و شما حتما باید حداقل تخصص رو داشته باشین برای درامد

پس داییم دارو سازی میخونه دوسال درسش زودتر از پزشکی تموم میشه . درآمدش اندازه ابجیمه که پزشکه . پزشک ها هم اصلا نمی تونن مهاجرت کنن مگه اینکه چند سال سابقه کار داشته باشند ولی درس داروسازی تموم ک بشه می تونی راحت تر بری

پزشکی انقد سختی داره ک نگو 

داروسازی خیلی خوبه ب حرف اون گوش نده

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
آره من خودمم علاقه زیادی داشتم😕

اگ قراره ک علاقتو بخاطر حرفای دیگران از دست بدی پس علاقه ای در کار نبوده

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

دوستت اصلا به بلوغ عقلی نرسیده چقدر بچگانه انگار بچه ۱۰ ساله.

بعد تو میخوای بخاطر اون آدم بی فکر از علاقت بگذری؟

داروسازی خیلی هم خوبه اگر تلاش کنی داروخونه بزنی یا کارخونه خیلی درامدش هم زیاد هست.

دیگه هم نزار بد بگه از چیزی که بهش علاقه داری خیلی حرص خوردم بگو خوبه من هم چیزی که تو دوست داری رو بکوبونم؟حق نداری به علاقه بقیه توهین کنی ۸ر رشته ای خوبی و بدی خودش رو داره.

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

نه بابا به نظرم در اون حد که دوستت میگه نیسی خورده از پزشک پایین تره ولی داروساز هم برای خودش دکتره دنبال علاقت برو به نظرم به نظرات دیگران هم توجهی نکن داروسازی هم ی رشته‌ای که الان آرزوی خیلیاس

آره من خودمم علاقه زیادی داشتم😕

ی فامیل ما دارو ساز خانومه میگه داروخونه زدن خیلی دردسر داره مسولیتش زیاده و اینکه خسته کننده اس برا خانوم کل وقتت رو میگیره و دزدی زیاد میشه پزشکی هم همسر من هستن اصلا خوب نیست شیفت داره و خستگی البته بعد فارغ التحصیلی باید بری تخصص تا خوب باشه ولی من بودم میرفتم دندان چون زودتر به نتیجه میرسی شیفت شب نداره کارت مال خودته بعدا و درآمدش زیاده