2777
2789
عنوان

داروسازی و پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 14647 بازدید | 87 پست

سلام دوست عزیزم

داروسازی یکی از سه رشته ی تاپ تجربیه برای چی بد باشه

ببین یکمم بستگی به موقعیت شغلیش داره..الان من دختر عمم وقتی رفت دانشگاه و جو اونجا رو دید همش میگف بین ۳تا رشته ی تجربی..درسشو داروسازا میخونند..پولشو دندون پزشکا میگیرن..پُزشو پزشکا میدن...

میگفت یکی از دوستام داروسازی خونده میگه باید خیلی پول داشته باشی که یه داردخونه از خودت بزنی اونوق نونت تو روغنه..غیر از این باید بری واسه تخصص یا خیلی برگردی واسه استخدامی تو شرکتا و کارخونه ها

ولی خب حرفای دوستتونم بیشتر شبیه پز بوده

‌جان جدت لایک نکن😊🔪
اگر واقعا علاقتون هست بمونین وبخونین . یکی از اقوام ما اول متنفر بود از داروسازی ولی ازاد قبول شد ور ...

خیلیم عالی ممنونم ازتون❤

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیزم داروسازی یکی از سه رشته ی تاپ تجربیه برای چی بد باشه ببین یکمم بستگی به موقعیت شغل ...

سلام عزیزدلم حق با شماست❤

آره واقعا درست میگید منم اصلا اشتباه کردم باهاش حرف زدم در اون باره نباید علاقمو میگفتم که اینطور خردم کنه

هزینش رو فکر میکنم بعدا بتونم با فروختن حق الارثم بدست بیارم ولی خب ارزشش رو داره

خیلی خیلی ممنونم ازتون❤

سلام عزیزدلم حق با شماست❤ آره واقعا درست میگید منم اصلا اشتباه کردم باهاش حرف زدم در اون باره نباید ...

اونکه صددرصد 

ادم یه بار بیشتر زندگی نمیکنه و چی بهتر از این که همه چی و ول کنه بچسبه به راهی که تهش رسیدن به ارزوهاشه

موفق باشی دوستم🙂❤

منم شرایط شما رو دارم..۴۰۱ ای که میخواد بمونه واسه ۴۰۲

‌جان جدت لایک نکن😊🔪
شاید باورتون نشه ولی همین دوستم الان هرچی دلش میخواست بهم گفت چون فقط از اون چیزی که دوسش داشتم دفاع ...

عزیزم کاش کلا باهاش قطع رابطه‌ کنی

چه معلوم خودش هم پزشکی قبول نشد

اونکه صددرصد  ادم یه بار بیشتر زندگی نمیکنه و چی بهتر از این که همه چی و ول کنه بچسبه به راهی ...

ممنونم عزیزم تو هم همینطور❤

چقدر حرفای قشنگی میزنی شما😍😍 مرسی جون دل😘😍 پایم عمومیا متوسطه ولی اختصاصی اوضاعم اصلا جالب نیس ...

قربونت قشنگم لطف داری مهربون سال بعد باهم به هدفمون برسیم 🥺😍

تایپیک جدید تو دیدم انگار رفتی دعوا کردی و حالت بد بوده امیدوارم حالت خوب باشه الان 🥲🫂❤

عزیزم مهم تر از همه چیز حال خودت و هدفت هست خیلی بهتر که الان تموم شد این رابطه های سمی حداقل تو سال کنکور این چیزا رو کنار گذاشتی برات بهترین هارو ارزو دارم مراقب خودت و هدفت باش قول بده امسال همه تلاشتو بکنی سال بعد بیایم همینجا بگیم بهش رسیدیم دوتاییمون 😍❤

قربونت قشنگم لطف داری مهربون سال بعد باهم به هدفمون برسیم 🥺😍 تایپیک جدید تو دیدم انگار رفتی دعوا ...

قربونت برم من عزیزم

انشاالله😍😍

ببخشید من توی اعلاناتم پیام شما رو ندیده بودم😔❤❤

اول ببین کدومو قبول میشی چون قبولی تو این سه تا رشته ب شدت سخت و پر ترافیکه 

هر رشته ای مزایا ومعایب خودشو داره مثلا از مزایای دندانپزشکی میشه ب بازار کار خوب و مدت زمان کم تحصیل اشاره کرده ولی اگ‌ خدایی نکرده ب هردلیلی دستات براشون مشکلی پیش بیاد عملا کارتو از دست دادی