مادرعشق۱۳۷۲ مدیر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1302 عنوان شپش | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 32 پست سلام دوستای گل تو موهای دختر جاریم شپش دیدم.🤒چجوری ب جاریم بگم ناراحت نشه؟ هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه. 1401/04/03 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39871 قربونت پسردارم.ب جاریم گفتم گفتش اره ۳ ۴ ماه داره. اومدم باهمسرم موهای پسرمم بود متاسفانه🥴🤕کچل کر ... اوخی الهیخب سه چهار ماهه داره یعنی چی بزنن موهاشو🥴 نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
مادرعشق۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1302 اوخی الهی خب سه چهار ماهه داره یعنی چی بزنن موهاشو🥴 اره جالب چون نزدیکیم همیشه ام میاد خونمون حداقل بایدمیگفت ناراحت شدم همسرمم میگه دیگه نزاربیاد بهشم بگو که کارت بد بود پنهون کردی هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39871 اره جالب چون نزدیکیم همیشه ام میاد خونمون حداقل بایدمیگفت ناراحت شدم همسرمم میگه دیگه نزاربیاد بهشم ... دقیقا درست نبود یا باید رفت و آمد رو کم می کرد و کنترل شده یا می گفت بیچاره بچش چی می کشه من مدام دستم تو کلم بود می خاروندن زخم شده بود نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی