2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست

بگو بهش زودتر درمان کنه 

تجربه دارم بددردیه لعنتی 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بگو دخترت همش دستش تو موشه می خارونه، نکنه شپش باشع ،چون هوا خیلی گرمه فصلشه یه نگاه بنداز

این جمله هم خوبه.

ولی تا یه چیزی و ثابت نکنی  حرف خودشو میزنه.

بدبختی ۲۴  خونمونه

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکرمنم میترسم ماام درگیربشیم  🤕

ان شالله که مبتلا نشید 

ولی مدام موهای دخترت رو چک کن 

به محض خارش اگه حشره دیدید برید داروخانه شامپو مخصوص بگیرید 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یعنی همین بهش بگم رو موی دخترت شپشه؟

پيام بده بهش بگو عزيزم روى موى فلانى جون من شپش ديدم امروز خواستم بهت بگم كه سريعا پيگيرى كنى

نگران هم نباش خيلى زياد شده اينروزا اصلا خطر نداره 

شامپو و شونه مخصوص بگيرى درست ميشه 

فقط اسى 

شپش خيلى سريع منتقل ميشه ها

حواست به خودتو بچت باشه 

تا وقتى كه به كلى درمان نشده اصلا نزديك شون نشيد

ان شالله که مبتلا نشید  ولی مدام موهای دخترت رو چک کن  به محض خارش اگه حشره دیدید برید د ...

قربونت پسردارم.ب جاریم گفتم گفتش اره ۳ ۴ ماه داره.

اومدم باهمسرم موهای پسرمم بود متاسفانه🥴🤕کچل کردیم حنا گذاشتم الان از حمام اومد خوابید

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
پيام بده بهش بگو عزيزم روى موى فلانى جون من شپش ديدم امروز خواستم بهت بگم كه سريعا پيگيرى كنى نگران ...

فدای محبتت.بهش مستقیم گفتم گفتش اره ۳ ۴ماه دارم.

باهمسرم نگاه کردیم رو موی پسرمم بود متاسفانه.😭😭کچل کردیم الان از حمام اومد خوابید اعصابم داغونه .

شوهرمم میگه دیگه دختررو نزار خونه

فدای محبتت.بهش مستقیم گفتم گفتش اره ۳ ۴ماه دارم. باهمسرم نگاه کردیم رو موی پسرمم بود متاسفانه.😭😭ک ...

3-4 ماه؟؟! چقدر زياد! پيگيرى نكردن؟ خب نبايد ميفرستادن با اين شرايط خونه شما! حداقل ميگفتن بهتون!!!

حالا ديگه شده. فداى سرت 

موهاى خودتون رو هم حسابى چك كنيد

به نظرم اگر نبود هم يه شامپو بگيريد بزنيد خوبه

بچه جاريت رو هم اصلا ديگه نذار بياد خونت تا مشكلش حل شه

پسرتونم جايى نفرستيد على الحساب 

3-4 ماه؟؟! چقدر زياد! پيگيرى نكردن؟ خب نبايد ميفرستادن با اين شرايط خونه شما! حداقل ميگفتن بهتون!!! ...

همسرم نگاه کرد موی من گفت نیست ولی استرس دارم .

یعنی با اینکه پسرم کچل کردیم امکان داره بازم باشه؟

همسرم نگاه کرد موی من گفت نیست ولی استرس دارم . یعنی با اینکه پسرم کچل کردیم امکان داره بازم باشه؟

نه دیگه وقتی مو نباشه که نیست‌

ولی به شدت مسریه 

ممکنه رشک داشته باشید 

شامپو بزنید هر سه

و تا یه مدت مرتب موهاتون رو چک کنید همگی

نه دیگه وقتی مو نباشه که نیست‌ ولی به شدت مسریه  ممکنه رشک داشته باشید  شامپو بزنید هر ...

خیلی ممنونم از اینکه با حوصله جواب دادین .

خداخیرتون بده⚘🌹