2777
2789

سلام بچه ها من رتبه ارشدم خوب نشده بین مجازی (یه دانشگاه خوب) و حضوری دانشگاه آزاد موندم چکار کنم.شاغل هستم بچه کلاس اولی هم دارم. مجازی فقط کلاساش مجازی هست امتحانات حضوری و باید خیلی تلاش کنم. هیچی از درس و دانشگاه هم یادم نیست. چکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازی با تلاش بیشتر رو مناسب تر میدونم با شرایطی ک‌گفتی

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

من تحصیلات عالیه ندارم ، لیسانس دارم

ولی به نظرم همون مجازی رو انتخاب کن ، هم دانشگاه خوبیه و اسم و رسم داره، هم بچه داری ، هم شاغلی ،واقعا سختت میشه بخوای حضوری بری

فقط باید بیشتر درس بخونی

سلام دوستان . کار من صافی و احیا مو با مواد کراتین و بوتاکس و پروتین هست . خوشحال میشم به پیج اینستا من بیاین و منو فالو کنید   Keratin_Marjan_1401
کامپوتر هستم

ارشد کامپیوتر واسه دانشگاه آزاد فک میکنم چون کلاس کارگاهی داره خیلی شهریه ش بالا میشه ها

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ارشد کامپیوتر واسه دانشگاه آزاد فک میکنم چون کلاس کارگاهی داره خیلی شهریه ش بالا میشه ها

آره همسرم هم آزاد هست دوتا خیلی سخته. ولی یه طرف هزینه اقامت و رفت و آمدم به تهران هم هست