2777
2789
عنوان

خسته از زندگی

155 بازدید | 15 پست

سلام عصر جمعتون بخیر

به کسی که از زندگیش خسته شده چی میتونین بگین که کمکش کنه؟

راستش مدرک ارایشگری دارم،مدرک دستیار پزشک ژل و بوتاکس دارم

تتو کار هم هستم.حسابداری هم خوندم.

اساسی ترین مشکلم اینه:مدرک ژل و بوتاکسمو گرفتم و حدودا برای ۲۰۰نفر شاید تا الان ژل لب و بوتاکس و فیلر خط لبخند و ...زدم که خب همشون اشنا بودن و مشتری غریبه نداشتم چون قانونا نباید بدون همراهی پزشک کار کنم ولی کارم خیلی خوبه همه لبامو روسی درمیارم قیمتمم پایینه چون سود قد دکتر نمیگیرم 

پیش چند تا از دکترای شهرمون رفتم ک کار کنم گفتن جواب میدیم ندادن.منم دیگه بیخیال شدم و تو خونه هز از گاهی ی مشتری اشنا فامیلی یا دوستی رو میزنم.تتو کار بدنم.ی زمان خیلی مشتری داشتم و حدود ۵۰۰تایی از کارام عکس دارم ولی یه بار داشتم واسه یک خانوم و اقا تتو ست میزدم یکی از همسایه های ارایشگاه زنگ زده بود اماکن اومدن و چه داستانی شد برام بماند دیگه حق کار کردن بهم ندادن.چند ماه پیش پیج زدم دوباره ک شروع کنم از صفر ولی دیگه مشتری ندارم عین وقتایی ک تازه شروع ب کار کرده بودم 

بخاطر مشتری نداشتن الانمم نمیتونم دوباره برم سالنای دیگع درصدی کار کنم چون مشتری ندارم چون خط کاریمو گفتن باید از بین ببرم ک بردم پیج اینستامم همینطور

مدرک ارایش و پیرایش هم دارم میتونم باهاش سالن بزنم مثلا به صورت درصدی بدمش به اشخاص مختلف و درامد داشته باشم ولی نه پول دارم نه سرمایه 

چند باری لباس و لوازم ارایش و اینا اوردم بفروشم ب اشناها پولمو با خنده خنده زدن زمین و یا ندادن یا قسطی دادن یا کم دادن

حسابداری لیسانسشو دارم ولی چون سابقه کار ندارم هرکسی راضی نمیشه برم براش کار کنم 

بخدانمیدونم چی کار کنم.۲۳سالمه.فرزند طلاقم.خرجمو خودم میدم نه خواهر دارم نه برادر پدر مادرمم ازدواج مجدد کردن و‌ سر زندگی خودشونن 

برای هر مدرکی ک گرفتم شب و روز تلاش کردم پولشو تیکه نیکه قرض کردم و پس دادم

واقعا نمیدونم چی کار کنم 

کل درامد من همون ماهی یکی دوبار ی کار تو خونه بزنم همین

به جایی رسیدم که دلم واقعا بعضی وقتا میخاد یه لباس بخرم یه سفر برم یکم خوش باشم ولی نمیتونم حتی اگه موردیم پیش بیاد باید سریع پول قرض کنم مثلا مهمونی چیزی بشه یا تولد کسی باشه مجبورم ک قرض کنم 

ادمی نیستم که بخام از راه بیزینس پول دربیارم کلا بیزارم از این جوری دراوردن

ولی واقعا وقتی نگاه میکنم میبینم هم سن و سالام چقد خوشن و من همش یا مریضم یا افسردم یا ته جیبم انقدر خالیه ک قرار با دوستامو کنسل میکنم بخاطر هزینه 

من واقعا خسته شدم

خسته شدم ازین ک به هزار در زدم و در بسته بود کاش یکی بگه چیکار کنم....این همه هنر دارم و نمیتونم بهره ای ازشون ببرم و خرج خودمو دربیارم و شاد زندگی کنم.

کجا زندگی میکنی

حسابداری برای تو بهتره چون کارمند باشی‌موقعیت اجتماعیت و ‌یس ازدواج خیلی بهتری میاد سراغت

حالا بگو کجایی کمکت کنم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

خیلییییی هم با اراده ای واقعا.  با این سن کم این همه حرفه بلدی.

۳۳ سالمه و هیچ حرفه ای ندارم و‌همیشه افسوس میخورم.

انشالا خدا دری برات باز کنه موقعیت کاری برات پیش بیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا زندگی میکنی حسابداری برای تو بهتره چون کارمند باشی‌موقعیت اجتماعیت و ‌یس ازدواج خیلی بهتری میاد ...

من شهر همدان زندگی میکنم

درسته از حسابداری هیچ کاری نکردم اما لیسانسشو دارم توش تحصیل کردم مطمئنم اگه کسی بهم زمان بده میتونم خودمو ثابت کنم

خیلییییی هم با اراده ای واقعا.  با این سن کم این همه حرفه بلدی. ۳۳ سالمه و هیچ حرفه ای ندارم و ...

قربونت برم چه فایده؟!

مگه شده پول رفته تو‌جیبم؟

کاش واسم سودی داشتن...

من شهر همدان زندگی میکنم درسته از حسابداری هیچ کاری نکردم اما لیسانسشو دارم توش تحصیل کردم مطمئنم ا ...

ببین هیچکس به ادم بی سابقه کار نمیده

تو ۲ تا راه داری

هر جایی که میشناسی حسابدار دارن

برو با مدیرش صحبت کن چند ماه به‌صورت رایگان زیر‌دست حسابدارش کار کنی......

این ۴ تا سایتم که بهت معرفی میکنم

ثبت نام کن و رزومع پر کن

هر روز برات کار میفرسته

همه رو برو مصاحبه

جاب ویژن

ای استخدام

ایران استخدام

اون یکیم اولش جاب داری سرچ کنی میاره

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
خب برین پیش سالن هایی ک گفتین درصدی میدن  بالاخره کاچی بهتر از هیچی

درصدی شرایطش اینه شخصی که کار رو انجام میده (مثلا ناخن،تتو،کراتین و...)خودش باید مشتری داشته باشه شاید در ماه هم حالا دوتا مشتری از سمت سالن(مثلا یهویی یکی درو وا کرد ناخن خاست)داشته باشی چون مشتریامو از دست دادم سالنا قبول نمیکنن میگن ما میتونیم همین لاینو به کسی بدیم که مشتری داشته باشه چون از هر کار ۴۰درصد برای صاحب سالنه ۶۰درصد برای انجام دهنده ک با داشتن شخصی که مشتریش زیاده میتونه خیلی خب بیشتر پول دربیاره 

ببین هیچکس به ادم بی سابقه کار نمیده تو ۲ تا راه داری هر جایی که میشناسی حسابدار دارن برو با مدیر ...

ای استخدام و ایران استخدامو دارم برام ایمیل میزنن متناسب با حرفه هام ولی انقدر کارفرماهای بد دارن ک میگم اره حسابداری سابقه ندارم میگه خب پس نمیشه

ولی نظرتون ک گفتین برم شرکت هایی ک حسابدار دارن میرم مرسی

ای استخدام و ایران استخدامو دارم برام ایمیل میزنن متناسب با حرفه هام ولی انقدر کارفرماهای بد دارن ک ...

اره ببین حق هم دارن حسابداری حساسه دست تازه کار نمیدن

از شرکت های بزرگ شروع کن چون هر چی محل کاراموزیت معتبر تر باشه واسه رزومه ات بهتره

سمج باش..و کوتاه نیا..تو موقعیت شغلی قرار بگیری خیلی زودتر میتونی واسه خودت کار پیدا کنی

باید صبور باشی شاید اوایل باهات بد رفتاری بشه‌و تحقیرت کنن

اما کنه باش ول کن مدیره نشو پاپی باش تا راضی بشن

رفتیم هر جایی دقیق شو تا خوب کار یاد بگیری....حسابداره از سر بازت نکنه....ازش سوال بپرس و کار بکش

نرم افزار سپیدار و هلو رو بلدی؟

ICDL داری؟

اره ببین حق هم دارن حسابداری حساسه دست تازه کار نمیدن از شرکت های بزرگ شروع کن چون هر چی محل کارامو ...

هلو و سپیدار رو بلدم 

یه دوره حسابداری بیرون از دانشگاه قبلا رفتم اسمش اینجا تو شهر ما 

انجمن حسابداران هستش اون وقتا ۲۵۰دادم ولی الان نمیدونم شاید ۴۰۰باشه خیلی قیمتاش مناسب و اموزشش عالی بود

icdl ندارم ولی مسلطم ورد اکسل همه اینا رو هم بلدم دانشگاه واحد درس کامپیوتر داشت اینارو یاد گرفتم ولی خب خودمم لب تاب ندارم کلا 

چقد منی  همین الان داشتم بخاطر همین مسائل گریه میکردم

کاش بدونیم چیکار باید کرد....

همش میگم خودمو بکشم ولی میگم ک چی؟من مرده و زندم برای کسی مهم نیست اما دیگ خسته شدم