سلام عصر جمعتون بخیر
به کسی که از زندگیش خسته شده چی میتونین بگین که کمکش کنه؟
راستش مدرک ارایشگری دارم،مدرک دستیار پزشک ژل و بوتاکس دارم
تتو کار هم هستم.حسابداری هم خوندم.
اساسی ترین مشکلم اینه:مدرک ژل و بوتاکسمو گرفتم و حدودا برای ۲۰۰نفر شاید تا الان ژل لب و بوتاکس و فیلر خط لبخند و ...زدم که خب همشون اشنا بودن و مشتری غریبه نداشتم چون قانونا نباید بدون همراهی پزشک کار کنم ولی کارم خیلی خوبه همه لبامو روسی درمیارم قیمتمم پایینه چون سود قد دکتر نمیگیرم
پیش چند تا از دکترای شهرمون رفتم ک کار کنم گفتن جواب میدیم ندادن.منم دیگه بیخیال شدم و تو خونه هز از گاهی ی مشتری اشنا فامیلی یا دوستی رو میزنم.تتو کار بدنم.ی زمان خیلی مشتری داشتم و حدود ۵۰۰تایی از کارام عکس دارم ولی یه بار داشتم واسه یک خانوم و اقا تتو ست میزدم یکی از همسایه های ارایشگاه زنگ زده بود اماکن اومدن و چه داستانی شد برام بماند دیگه حق کار کردن بهم ندادن.چند ماه پیش پیج زدم دوباره ک شروع کنم از صفر ولی دیگه مشتری ندارم عین وقتایی ک تازه شروع ب کار کرده بودم
بخاطر مشتری نداشتن الانمم نمیتونم دوباره برم سالنای دیگع درصدی کار کنم چون مشتری ندارم چون خط کاریمو گفتن باید از بین ببرم ک بردم پیج اینستامم همینطور
مدرک ارایش و پیرایش هم دارم میتونم باهاش سالن بزنم مثلا به صورت درصدی بدمش به اشخاص مختلف و درامد داشته باشم ولی نه پول دارم نه سرمایه
چند باری لباس و لوازم ارایش و اینا اوردم بفروشم ب اشناها پولمو با خنده خنده زدن زمین و یا ندادن یا قسطی دادن یا کم دادن
حسابداری لیسانسشو دارم ولی چون سابقه کار ندارم هرکسی راضی نمیشه برم براش کار کنم
بخدانمیدونم چی کار کنم.۲۳سالمه.فرزند طلاقم.خرجمو خودم میدم نه خواهر دارم نه برادر پدر مادرمم ازدواج مجدد کردن و سر زندگی خودشونن
برای هر مدرکی ک گرفتم شب و روز تلاش کردم پولشو تیکه نیکه قرض کردم و پس دادم
واقعا نمیدونم چی کار کنم
کل درامد من همون ماهی یکی دوبار ی کار تو خونه بزنم همین
به جایی رسیدم که دلم واقعا بعضی وقتا میخاد یه لباس بخرم یه سفر برم یکم خوش باشم ولی نمیتونم حتی اگه موردیم پیش بیاد باید سریع پول قرض کنم مثلا مهمونی چیزی بشه یا تولد کسی باشه مجبورم ک قرض کنم
ادمی نیستم که بخام از راه بیزینس پول دربیارم کلا بیزارم از این جوری دراوردن
ولی واقعا وقتی نگاه میکنم میبینم هم سن و سالام چقد خوشن و من همش یا مریضم یا افسردم یا ته جیبم انقدر خالیه ک قرار با دوستامو کنسل میکنم بخاطر هزینه
من واقعا خسته شدم
خسته شدم ازین ک به هزار در زدم و در بسته بود کاش یکی بگه چیکار کنم....این همه هنر دارم و نمیتونم بهره ای ازشون ببرم و خرج خودمو دربیارم و شاد زندگی کنم.