2777
2789
عنوان

چطور تو خونه پول دربیاریم؟🤑🤑🤑

223 بازدید | 20 پست

سلام من پشتیبان شرکت نفیس هستم تنها شرکت غیرهرمی در ایران به مناسبت جشنواره تابستانه تعدادی خانوم به عنوان پشتیبان استخدام میکنیم درصورت تمایل به تلگرام پشتیبان ارشد مراجعه کنید💸شاید این تنها شانس پول دراوردنت باشه🤑🤑🤑🤑

Yegane_tri@🤑💸مشاوره رایگان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارک خوبی نیس مشتری جذب نمیکنه

من مجبوری خریدم از دوستم کرم و شامپو و فلان همه رو انداختم آشغالی🤕

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
نتوورک مساوی با کلاهبرداری و بیگاری کشیدن تهشم که نتونی خوب کار کنی با تیپا میندازنت بیرون

عزیزم چه کلاهبرداریعی وقتی ما از شما پولی برای ورود نمیگیریم؟

خب لطفا یکم بیشتر راجع بهش بگو ما الکی نیایم تلگرام بعد خوشمون نیاد بریم مثلا راجع اینکه باید دقیقا ...

به پشتیبان ارشد مراجعه کنید کامل توضیح میدن بهتون🥲

همسرمن یه سال تو یکی از شرکت ها کار کرد از اون اولشم بود نفر دوازدهم شرکت بود به راحتی جایگاهش رو دادن یکی دیگه و الان ورودش به داخل شرکت هم ممنوع حتی دلسوزانه میگم تا همینجا که واردش شدی ادامه نده این رویاهایی که به شما میفروشن هیچ کدومش حقیقت نداره

عزیزم چه کلاهبرداریعی وقتی ما از شما پولی برای ورود نمیگیریم؟

نه تورو خدا بیاین بگیرین اونم 

طرف بیگاری میکشه محصولات آشغال اون شرکت رو بفروشه تهشم نتونه کار کنه خداحافظ