2777
2789
عنوان

چطور تو خونه پول دربیاریم؟🤑🤑🤑

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 20 پست
همسرمن یه سال تو یکی از شرکت ها کار کرد از اون اولشم بود نفر دوازدهم شرکت بود به راحتی جایگاهش رو دا ...

عزیزم من بعنوان یه خانوم که نمیتونم بیرون کار کنم همین درآمدایی هفت تومن هشت تومن برام کافیه🥰💸

نه تورو خدا بیاین بگیرین اونم  طرف بیگاری میکشه محصولات آشغال اون شرکت رو بفروشه تهشم نتونه کا ...

همه شرکتا میگیرن اگر اطلاع داشته باشید بادران،پنبه ریز و همه همشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجبوری خریدم از دوستم کرم و شامپو و فلان همه رو انداختم آشغالی🤕

چرا😶خب بگید کدوم محصول بوده تا اگه الان داریدش به پشتیبان بگم براتون برگشت هزینه بزنه🤦🏻‍♀️💔

عزیزم من بعنوان یه خانوم که نمیتونم بیرون کار کنم همین درآمدایی هفت تومن هشت تومن برام کافیه🥰💸

🤣اوکی  ولی امیدوارم هیچکس تو این دام حقوق های الکی نیوفته خودتونم میدونین این درامد برای افراد پایین رده خیلی انگشت شمار هست نمیگن از هر هزار نفر شاید یکی بتونه 

🤣اوکی  ولی امیدوارم هیچکس تو این دام حقوق های الکی نیوفته خودتونم میدونین این درامد برای افراد ...

تو هرکاری باید زحمت و تلاش کرد تا به جای خوب و امن رسید چه اون آدم کارمند و کارگر چه کسی که از خونه کار میکنه 

تو هرکاری باید زحمت و تلاش کرد تا به جای خوب و امن رسید چه اون آدم کارمند و کارگر چه کسی که از خونه ...

نه عزیزم باید عضو بگیری اونا خرید کنن و درامد کسب کنن پورسانت اونارو بگیری این کار نیست این وسط اونی که نتونه بدبخت میشه به هرحال مطمئنم خیلی طول نمیکشه که به حرفم میرسی جای وقتی که برای این میذاری دوره ی حسابداری شرکت کن هم تو خونه میتونی پروژه ای کار کنی هم داخل شرکت ها