2777
2789
هرکس به مرز میرسه یعنی افسردگی داره

اره 

من خودم دچاره پانیک میشدم مثل سگ از مرگ میترسیدم یهویی فک میکردم الان میمرم 

دقیقا یکی دیگه برعکس من بود همش میخواست خودکشی کنه هردو رفتیم دکتر دکترگفت ی چیزی تو مغز سر ترشح میشه یا کم میشه باعث این حالت میشن

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
من جرات دارم ولی بخاطر یه نفره اینکارو نمیکنم اگه از اون هم ناامید بشم وبفهمم دیگه منو نمیخواد اینکا ...

همین که یه دلیل واسه موندن داری خوبه

من اونم ندارم

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من

میترسم زنده نمونم:/

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
آره من میترسم زنده نمونم:/

ببخشید 

بمونم*😐😂

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
من جرات دارم ولی بخاطر یه نفره اینکارو نمیکنم اگه از اون هم ناامید بشم وبفهمم دیگه منو نمیخواد اینکا ...

زندگی شما بند به زندگی هیچ کسی نیست عزیزم 🕊🤍

هیچ کس ارزش اینو نداره که به خاطرش بخوای خودتو بکشی 

تاکید میکنم خودتو بکشی نه اینکه فداکاری و ... 

هیچ کس ارزشش رو نداره 

تلاش کن ،نا امید نشو

بدون این دنیا فوقش ۱۰۰ ساله ،اون دنیا بی نهایته نه ۱۰۰ سال و نه هزار سال و نه یک میلیارد سال و ... بی نهایته

کسی که خود کشی کنه اون دنیاش رو خراب میکنه، حیف نیست به خاطر چند سال این دنیا ،اون دنیات رو خراب کنی

تلاش کن هم واسه این دنیات هم اون دنیات که زندگی اصلیه

زندگی شما بند به زندگی هیچ کسی نیست عزیزم 🕊🤍 هیچ کس ارزش اینو نداره که به خاطرش بخوای خودتو بکشی& ...

من بخاطر اون خودکشی نمیکنم.اون حال منو خوب میکنه اگه نباشه من خودمو میکشم.مشکل از خودمه.