سلام خانمای عزیز من این ماه ماه ششم اقدامم هست سه روز دیگه موعدمه دیروز بیبی چک گذاشتم منفی بود (البته ظهر گذاشتم) از دیروز ناامیدم کسی تجربه ای داره بگه دلم شکسته ....
گر نگه دار من آنست که من میدانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلن به علایم فکر نکن.من بارداری دوم تا پانزده روز بعد مثبت شدن بی بی هیچ علایمی نداشتم.
بعد پریود نشدن بی بی بزار
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من بعد از 7ماه اقدام فقط فقط با تغذیه سالم خوری سبک درست زندگی باردار شدم الانم 8 هفته ام هر ماه ده تا بیبی چک میزدم تا خداروشکر بعد 7ماه مثبت شد ان شا الله نصیب همه منتظرا و تو دوست گلم
تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘
عزیزم گاهی اوقات فکر میکنم کسایی هستن که چند ساله منتظرن خودم سرزنش میکنم البته من خواهر خودم ده سال بچه دار نشد اخرش از پرورشگاه بچه اوردن میدونم نداشتن بچه چقدر سخته
منم بارداری دومم هست دخترم ماه دوم اقدام باردار شدم این یکی چرا نمیشه نمیدونم خودم سنو رفتم ازمایش د ...
استرس داری؟
من مطب میرفتم بارداریم؛
ی زوج اومده بودن میگفتن از هر لحاظ آز دادیم سالمیم ولی ی سال میگذره نشده.
دکتر گفت ی سری قرص تقویتی میدم و بخاطر استرسه.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
استرس داری؟ من مطب میرفتم بارداریم؛ ی زوج اومده بودن میگفتن از هر لحاظ آز دادیم سالمیم ولی ی ...
تا یه هفته بعد اقدام مشکلی ندارم هر چی به موعد نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه البته یه نشونه دارم که خبر میده پری داره میاد وقتی که میاد دیگه کلن نا امیدم