2777
2789
عنوان

بچه ها امشب تولد چهل سالگی شوهرمه میخواستم خیلی سورپرایزش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 39 پست
از کارایی ک شوهرت برات گرده بگو ما ایده بگیریم

مثلن یه بار یکی از دوستای خانوادگی زنگ زد گفت فلانی من دخترم مریض شده کلی اش پختم تو دوس داری بیا ببر

منم رفتم دیدم بله تولد گرفته با کیک و کادو و خواهرم اینا

یه بارم خواهرم زنگ زد که من امروز میکرو ابرو کردم بد شده استرس گرفتم فشارم افتاده ( واقعن اون روز نوبت میکرو داشت ) منم با ترس و لرز رفتم دیدم تولد گرفتن برام

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

دوست داره دو نفری یا مهمونی باشه؟

شهر غریبیم جز خواهرم کس خاصی نداریم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده ای ندارم ازته قلبم براتون آرزوی خوشبختی وسلامتی میکنم وحمدمیخونم

الهی فدات شم منم براش شما خوندم

چه جالب .امروز تولدمه

عه پس مبارکه

همزاد شوهر منم هستی

والا شوهر من انقدر پر انرژیه انگار تولد ۱۶ سالگیشه

کافه کیک سفارش بدین اونجا گارسون براش بیارهالبته اگه عصبانی نمیشه

نه اینم خوبه مرسی

چه باحاله 😍کاش یکی منو اینجوری سوپرایز میکرد 😁

البته الان تولد من با پسرم ۳ روز فاصله داره دیگه از این خبرا نیست رفتم تو حاشیه خواهر 😂😂

منظورم اینه ایده بدید چیکار کنم؟؟؟؟

تازه سب تولدش بادت افتاده

خیته نباشی

۴۰ سالگی عدد رنده باید بزرگ باشه مهمونیت

باید دوستاشو و فامیلارو دعوت میکردی. حالا یا رستوران یا خونه

یا یه تور درست حسابی برا سفر میگرفتی  باهم برید

یا کادوی لاکچری

چون خودش جبران می‌کنه ارزش داشت

الات چیکار میخوای بکنی نهایت یه گیک و شام و کادو و مهمونی دونفره

این لطف ندازه و سورپرایز نمیشه

الهی فدات شم منم براش شما خوندم

ممنونم دعاکن تواین شب قشنگتون برام دعا کن منم مادرشم البته اگ دوستداری

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

تازه سب تولدش بادت افتادهخیته نباشی۴۰ سالگی عدد رنده باید بزرگ باشه مهمونیتباید دوستاشو و فامیلارو د ...

عزیزم ما شهر غریبیم جز خواهرم کسی نیست

برای مسافرتم سرکاره و میدونم جور نمیشه که بریم 

این هفته کامل مهمون داشتیم از شهرستان

منکه بهش گفتم چی میخوام امسال، هی هرسال میره چیزای به درد نخور و کیک میگیره دوس ندارمشون

😂

من انقد گفتم کیک بگیر ، تنها سوپرایزش طفلی همین بود 

اومد دنبالم دیدم رو صندلی کیک گذاشته

کلی ازش تشکر کردم که نخوره تو ذوقش همینم نکنه😁

کادو هم از یک ماه قبلش میگه