2777
2789
عنوان

تجربه بیبی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 23 پست
باشه عزیزم اخه من شبا ساعت سه میخوابم باید سبک زندگیم اصلاح کنم 

دقیقا همین

قبل 12 خواب باش 

8 هم پاشو 

استرس و از خودت دور کن اگ شرایطشو داری هرروز کی ربع برو پیاده روی روحیه ات باز شه 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
برو خداروشکر کن یه دونه خدا داده بهت بدبخت اونایی ک چن سال منتظرن در حسرتن یکی بهشون بگه مامان 

خدارو شکر میکنم هیچ وقت هم ناشکری نکردم و نمیکنم الحمدالله که یکی دارم ادم وقتی تو یه شرایط قرار میگیره ناخداگاه استرس میگیره ....خداروشکر که شما هم باردار هستی انشالله به سلامتی بغلش بگیری و سایتون همیشه بالا سرش باشه 

گر نگه دار من آنست که من میدانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین قبل 12 خواب باش  8 هم پاشو  استرس و از خودت دور کن اگ شرایطشو داری هرروز کی ...

باشه عزیزم مرسی از راهنمایت لطف کردی 

خدارو شکر میکنم هیچ وقت هم ناشکری نکردم و نمیکنم الحمدالله که یکی دارم ادم وقتی تو یه شرایط قرار میگ ...

من بعد ۵سال در ب دری الان باردارم پر از استرس ک ب سلامتی بیاد بغلم ۵یال گریه کردم ۵سال زخم زبون شنیدم ۵سال ساعتها پشت در مطب دکتر تشنه گشنه نشستم تا دکتر بیاد ۵سال داغون بودم الان میگم خدایا سالم بیاد بغلم واسه دومی هیچ وقت نمیگم اگه دادی ک ممنون ندادی باز ممنون .

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

ان شالله ب زودی باردار میشی استرس از خودت دور کن میشی 

یه خانمی اینجا بود ک یه دختر داشت ۳۸ساله ش بود خانم 

دنبال در ب در تخمک اهدایی میگشت می‌گفت من یه دونه دیگه بچه میخام دکترها میگن ذخیره تخمدان نداری بهش گفتم استرس از خودت دور کن توکل کن بخدا نرو دنبال تخمک اهدایی ب زور از خدا نخاع تو ک یه بار باردار شدی باز میشی 

دیدم چن مدت پیش تاپیک زده بود بارداره از خودش پرسیدم ک تخمک اهدایی گرفتی گفت نه خودم باردار شدم 

استرس از خودت دور کن توکل کن بخدا باردار میشی مطمعن باش

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من الانم یه هفته بیشتره   عقب انداختم بیبی چک منفی میزنه 😐

برو ازمایش بده خیالت راحت شه که اگر نیستی دارو مصرف کنی پریودیت شروع بشه