به خاطر اعتیاد خونه و ماشین هم دارم ولی از تنها زندگی کردن میترسم توروخدا یکم دلداریم بدید خیلی دوسش دارم خیلی هم کمپ بردمش که ترک کنه و راه های دیگه ولی ترک نمیکنه
خدایا زندگیمو به تو سپردم. خودت کمکمون کن. من و همسرم خودت میدونی چقد سختی کشیدیم بهم رسیدم پس بزار زندگی کنیم کنار هم ب پا هم پیر شیم. 🙏🙏❤️❤️ اونقدر عاشقشم که خدایا حتی فکر جداییش داغونم میکنه یه ساعتم نمیتونم بدون شوهرم. میدونی که نفس و زندگیه منه 💕.😭 خدایا خودت کمک کن که عاقبت ب خیری باشه زندگیمون. 😔🙏 تو زندگیمون خیانت و جدایی و تلخی پیش نیااااد ازت خواهش میکنم نگاه مهربونتو از زندگیمون نگیر 😔😔🙏 الهی آمین 😔😭🙏🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا زندگیمو به تو سپردم. خودت کمکمون کن. من و همسرم خودت میدونی چقد سختی کشیدیم بهم رسیدم پس بزار زندگی کنیم کنار هم ب پا هم پیر شیم. 🙏🙏❤️❤️ اونقدر عاشقشم که خدایا حتی فکر جداییش داغونم میکنه یه ساعتم نمیتونم بدون شوهرم. میدونی که نفس و زندگیه منه 💕.😭 خدایا خودت کمک کن که عاقبت ب خیری باشه زندگیمون. 😔🙏 تو زندگیمون خیانت و جدایی و تلخی پیش نیااااد ازت خواهش میکنم نگاه مهربونتو از زندگیمون نگیر 😔😔🙏 الهی آمین 😔😭🙏🙏🙏🙏