2777
2789

از شماها شده با خواهر و برادرتون دعوا داشته باشید همیشه به این خاطر که به وسایلای شما بی اجازه دست میزنه؟؟؟

مثلا واس من 

از من سه سال کوچیکتره 

لباسامو بی‌اجازه میپوشه 

کفشمو پاش میکنه 

شاید بگید اشکال نداره دیگ خواهر هستید 

میتونید از وسایل هم استفاده کنید 

اره 

منم باهاش مشکل نداشتم 

ولی 

وقتی طرف که از تو سه سال کوچیکتره هی راه ب راه فحش کشت کنه 

کلی لیچار ببنده به هیکلت 

شما خوشت میاد همچین شخصی باز هم بدون هیچ‌ اجازه ای تاکید می‌کنم هیییییچ اجازه ای از وسایلای شخصی تو استفاده کنه؟

چند هفته اس باهاش قهرم 

امروز به طور بیشرمانه ای دست برده تو کمد لباسام و ادکلنم که کلی پول آبش خورده بی اجازه برداشته خالی کرده رو خودش که میخواد بره بیرون 

تازه خریدمش یکی دوبار بیشتر استفاده نکردم ازش

ادکلن رو تا میزنی بوش کل خونه رو برمی‌داره 

دفعه پیشش حس کردم توهمه

ولی این دفعه رفتم مچشو گرفتم توی کمد لباسارو گشتم 

دیدم ادکلنم نیس گفتم بزار سرجاش اون وسیله ای رو که برداشتی 

خنده داره هااا ولی برگشته با لحن زشتی میگه زر نزن باوا من برنداشتم 

زل زدم تو چشاش گفتم همین الان بزار توی کمد 

از توی کوله پشتی ای که قرار بود با خود ببره بیرون درش آورد گذاشت تو کمد 

بعد که رفت برداشتم دیدم خالی شده انگا 

نصفشو فک کن همین طوری قایمکی دور از چشم من میزده 

از این بدم میاد که بدون اجازه به وسایلام دست میزنه 

به کمدم دست میزنه 

بدتر از اون تو چشم درمیاد فحش که میده هیچی 

دروغ هم میگه 

ازش نفرت دارم 

دلم میخواد هرچی زودتر خودمو از این خونه نکبت بار خلاص کنم دیگه نبینمش

انقدر که مادر من اصرار داشت که من اجازه گرفتن رو یاد بگیرم و بهم سخت گرفت به اون لنتی آسون گرفت و تقریبا بگم هیچی به اون یاد نداده که انقدر بی تربیت و بی نزاکت درومده

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن دهنش و کلید کمدتو بردار قایم کن

کلید نداره متاسفانه 

ولی با این اوضاع یا باید اتاقمو جدا کنم ازش 

یا یه کمد قفل دار بخرم 

یا با کل وسیله هام سر به بیابون بزارم و خودمو آتیش بزنم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
همدردیم عزیزدلم منم خواهرم پنج سال ازم کوچیکتره

💔عزیزم ینی دراین حد خواهر شما هم بدجنسه😔

😂😂بسوز بساز

😂امروز میخواستم پا پیش بزارم باهاش آشتی کنم ولی با رفتاری که ازش دیدم و خالی کردن ادکلن رو خودش دیگه یادم افتاد اصلا نباید خودمو کوچیک کنم

من حرصم میگیره  رو وسایلم حساسم

دقیقا منم به شدت 💔

منم اگه از کارای خواهرم فقط یه نمونه بگم گریه میکنین به حالم

🥲پس تنها نیستم 

راهکار تاحالا به ذهنت نیومده که چیکار باید کرد دقیقا

اونم وقتی که مادرت پشت اون درمیاد

وقتی تو میخوای از حق خودت جلوی اون کوچیکه دفاع کنی و نذاری انقدر بی تربیتانه باهات رفتار کنه

مادرت به این عنوان که تو بزرگ تری تو رو متهم میدونه که شر درست میکنی 

منم این مشکلو داشتم ولی با یه تفاوت بزرگ،که خواهر بزرگ من اینکارو میکرد،اون یجورایی. خودشو صاحب همه چیز من میدونست 

البته ما تفاوت سایز داشتیم نمیتونست همه لباسامو استفاده کنه 

بیشتر زوم بود رو شال و روسریم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نمیخواد خودتو آتیش بزنی ایندفعه ک دست زد سلیطه بازی دربیار خودش میکشه عقب😂✋

بهت بگم خندت میگیره دفعه آخر که سلیطه بازی درآوردم

مامانم با کفش همین دختر کوچیکش چنان زد منو که نگو😂😂