2777
2789

اجاره سیم کارت یک شگرد دیگه برای کلاهبرداری

سلام

میخوام تجربه جدید کار در منزلمُ، براتون بگم. 

همیشه تو خونه، دنبال کارهای دورکاری هستم. چندبار تو سایت‌های آگهی رایگان، دیدم که توضیحی در مورد کار نمیدن و میگن بیا تو واتساپ. 

بهم گفتن سیم کارت اجاره میکنن به تعداد بالا و برای هر کدوم، ماهی 300هزارتومن میدن. یعنی اگه 10تا سیم کارت اجاره بدم، میشه ماهی 3 میلیون. اگه 20تا میشه ماهی 6 میلیون و ... یعنی بدون هیچ کارو زحمتی هر ماه چند میلیون پول به حسابم واریز میشه. خیلی وسوسه‌انگیزه! مگه نه! :))

ازشون که دلیل اینکارو پرسیدم، جواب دادن، یه مغازه بزرگ لوازم آرایشی و بهداشتی دارن، برای فروش بیشتر، محصولاتشونُ گذاشتن تو دیجی کالا. حالا با یه ترفندهایی، با استفاده از سیم کارت، میشه که بازدید محصولاتشونُ بالا ببرن و فروش بیشتری داشته باشن. گفتن که قرارداد مینویسن تا خیالم راحت باشه و میان حضوری سیم کارت‌هارو میگیرن. 

بعد که گفتم آدرس بدید، گفتن انقدر مشتری ما زیاده که اگه شما نخواید ما لنگ نمیمونیم و دیگه جواب ندادن. 

دوباره و دوباره، تو آگهی‌های دورکاری، با شبیه این آدما، برخورد کردم. هر کدوم هم یه قیمتی میدادن. یکی میگفت ماهی 200 تومن میدم به ازای هر سیم کارت و یکی میگفت 300، یکی میگفت.... 

دیگه شک کردم. خیلی گشتم تو اینترنت، دیدم برای بالا بردن بازدید محصول و فروش، روش‌های خیلی هوشمندانه‌تری هست و البته کم‌هزینه‌تر. مثلا با شماره مجازی یا ربات مجازی، تبلیغات واتساپی، سئوی حرفه‌ای، خرید بازدید، خرید کامنت... و با هزینه‌ خیلی کمتر. 

دیگه مطمعن شدم که دروغ میگن و میخوان از مردم کلاهبرداری کنن. 

خواستم بهتون اطلاع بدم، چون اکثر ما خانم‌ها، دنبال کار در منزل هستیم و یه کمی دیرتر از اوضاع باخبر میشیم. کسی ضرر نکنه. 

هر اتفاقی با سیم کارت ما بیوفته ما مقصریم و باید خسارتشو بدیم. 

تو اینترنت دیدم یه آقایی با سیم کارتهاش، کلی کلاهبرداری کرده بودن و اونم به همین ماهی 3 میلیون دلخوش بوده و بعد از یکسال که قضیه لو رفته، باید همه پولهایی که کلاهبردارها برده بودن، اون پس بده! دلم سوخت براش. 

پس اگه با سیم کارت ما کسیُ فریب بدن و ازش کلاهبرداری کنن یا مرتب به خارج از کشور زنگ بزنن و ... همه خسارت‌ها با ماست. 

مواظب باشیم.

دنیا هوشمند آفریده شده، خطا کنیم، خطا می‌بینیم.

وای من ذخیره میکنم سر حوصله بخونم دوباره  ولی اصلا ادم چرا باید سیم کارتی که به نام خودشه در اختیار کسی بزاره والا

همینجا هم میگن کاربریتونو ندید دست کسی  که اگه پس فردا یه توهین  یا کلاهبرداری شد به اسم کسی که این با این شماره کاربری درست کرده تموم میشه 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکات مهم در مورد اجاره سیم کارت
https://www.mizan.news/802265/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%af%d8%b1%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a7%d8%ac%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%b3%db%8c%d9%85-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%aa/?unapproved=59340&moderation-hash=3c8e8dbc345f35f35c056135388c52dc#comment-59340

یه آگهی تودیوار بود بسته بندی ادویه جات 

کلی عکس و لوح وچیزفرستاد که شرکتشون معتبر وثبت شده س وگفت45هزار بریز تا فردا کار وبرات بیاریم ودرامدشم هفته ای 1میلیون وپونصد بود یعنی سرماه میشد6میلیون

منم گفتم برم خونه تاشب واریز کنم

شبش دیدم گفت شماهی سوال پرسیدی وپول واریز نکردی

ومشتزی زرنگ تر از شمابود وکار وگرفت

ازاون روز این خط وخاموش کردنن

معلوم نیست دوباره باچه خطی سر مردم کلاه میذارن

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
وای من ذخیره میکنم سر حوصله بخونم دوباره  ولی اصلا ادم چرا باید سیم کارتی که به نام خودشه در اخ ...

حرف شما کاملا درسته عزیزم

ولی همه مثل هم نیستیم. تصور کنید، آدمی که خیلی گرفتاره و شدیدا احتیاج به پول داره، حالا یا بدهی داره یا اجاره خونه‌اش یه دفعه سه برابر شده، یا مثلا بیمار سرطانی داره و... دربه‌در دنبال پوله... وقتی این آدم، همچین پیشنهادی میشنوه، دیگه فکرش کار نمیکنه. فقط به حل مشکل خودش فکر میکنه. ولی اگه قبلش شنیده باشه، حواسش جمع میشه، چون میدونه گرفتاری بعدیش بزرگتر از گرفتاری الانشه.

یه آگهی تودیوار بود بسته بندی ادویه جات  کلی عکس و لوح وچیزفرستاد که شرکتشون معتبر وثبت شده س ...

احتمالا با همین سیم کارت‌های اجاره‌ای