اجاره سیم کارت یک شگرد دیگه برای کلاهبرداری
سلام
میخوام تجربه جدید کار در منزلمُ، براتون بگم.
همیشه تو خونه، دنبال کارهای دورکاری هستم. چندبار تو سایتهای آگهی رایگان، دیدم که توضیحی در مورد کار نمیدن و میگن بیا تو واتساپ.
بهم گفتن سیم کارت اجاره میکنن به تعداد بالا و برای هر کدوم، ماهی 300هزارتومن میدن. یعنی اگه 10تا سیم کارت اجاره بدم، میشه ماهی 3 میلیون. اگه 20تا میشه ماهی 6 میلیون و ... یعنی بدون هیچ کارو زحمتی هر ماه چند میلیون پول به حسابم واریز میشه. خیلی وسوسهانگیزه! مگه نه! :))
ازشون که دلیل اینکارو پرسیدم، جواب دادن، یه مغازه بزرگ لوازم آرایشی و بهداشتی دارن، برای فروش بیشتر، محصولاتشونُ گذاشتن تو دیجی کالا. حالا با یه ترفندهایی، با استفاده از سیم کارت، میشه که بازدید محصولاتشونُ بالا ببرن و فروش بیشتری داشته باشن. گفتن که قرارداد مینویسن تا خیالم راحت باشه و میان حضوری سیم کارتهارو میگیرن.
بعد که گفتم آدرس بدید، گفتن انقدر مشتری ما زیاده که اگه شما نخواید ما لنگ نمیمونیم و دیگه جواب ندادن.
دوباره و دوباره، تو آگهیهای دورکاری، با شبیه این آدما، برخورد کردم. هر کدوم هم یه قیمتی میدادن. یکی میگفت ماهی 200 تومن میدم به ازای هر سیم کارت و یکی میگفت 300، یکی میگفت....
دیگه شک کردم. خیلی گشتم تو اینترنت، دیدم برای بالا بردن بازدید محصول و فروش، روشهای خیلی هوشمندانهتری هست و البته کمهزینهتر. مثلا با شماره مجازی یا ربات مجازی، تبلیغات واتساپی، سئوی حرفهای، خرید بازدید، خرید کامنت... و با هزینه خیلی کمتر.
دیگه مطمعن شدم که دروغ میگن و میخوان از مردم کلاهبرداری کنن.
خواستم بهتون اطلاع بدم، چون اکثر ما خانمها، دنبال کار در منزل هستیم و یه کمی دیرتر از اوضاع باخبر میشیم. کسی ضرر نکنه.
هر اتفاقی با سیم کارت ما بیوفته ما مقصریم و باید خسارتشو بدیم.
تو اینترنت دیدم یه آقایی با سیم کارتهاش، کلی کلاهبرداری کرده بودن و اونم به همین ماهی 3 میلیون دلخوش بوده و بعد از یکسال که قضیه لو رفته، باید همه پولهایی که کلاهبردارها برده بودن، اون پس بده! دلم سوخت براش.
پس اگه با سیم کارت ما کسیُ فریب بدن و ازش کلاهبرداری کنن یا مرتب به خارج از کشور زنگ بزنن و ... همه خسارتها با ماست.
مواظب باشیم.