2777
2789

نهمم،حالم خوب نبود اون روز معلم ورزش این جلو همه تحقیرم کرد چقدر هم سرم جیغ و داد کرد چون نتونستم ورزش کنم

خواستم ازش شکایت کنم مدیر گفت خودم حلش می کنم مشاور مدرسه هم امروز باهام صحبت کرد اصلا نفهمیدم چی گفت که کلا معلمه را بخشیدم😂

گفت چرا می خوای بری حراست گفتم انتقام گفت دختر چقدر تو حرف انتقام میزنی مگه نگفتم سر کلاس دبیرا گریه نکن (زود گریم میگیره)الان منم باید ازت انتقام بگیرم اگر بخوام مثل خودت رفتار کنم..فکر کردی بری حراست چی میگن؟میگن بچه برو بشین درست بخون....خلاصه بخشیدم دبیره را بیخیال شدم 

خلاصه داشت رد میشد گفتم عه معلم یزیده شنید رفت به مدیر گفت😑🤦🤦🤦🤦🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من دبیر بهت نصیحت بری حراست هیچ اتفاقی نمیوفته. مگر خیلی کار معلم ضایع باشه.

خودم تنهایی که نمی خواستم برم با بچه ها یه گروه بودیم ۱۰ نفره که بریم خیلی به مدیر گفتیم دبیر ورزش قبلی را می خوایم جدیده اصلا اخلاق خوبی نداره...گوش ندادن

ولی پارسال ۳ نفر رفتن شکایت ناظم تعهد داد اومدن بازدید امسال دیکه نتونست معاون آموزشی شه.....

خودم تنهایی که نمی خواستم برم با بچه ها یه گروه بودیم ۱۰ نفره که بریم خیلی به مدیر گفتیم دبیر ورزش ق ...

همش نمایشه عزیزم الکیه همه بازدید ها خودم بازدید میرم. الکی میرن یک چایی میخورن تو دفتر میخندن و برمیگردن. دیدی معلم سربه سرت میذاره دنبال جواب دادن نباش، حالا خودمم معلمم ولی همیشه حرفت را با نرمش به خورد بقیه بده. با نرمش و ارامش و تبسم حرفهاتو منطقی بگو. من خودم همیشه همین مدلی ام.