2777
2789
عنوان

چطور از دل زن داداشم دربیارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 59 پست
انگار چی شده. حالابخاطر زن داداشت باید ن بگردی ن بپوشی ن بخری؟  

چقدر انسانیت قشنگه لذت بردم از حس الان اسی و حالم بد میکنن بعضی آدم های تازه ب دوران رسیده ک فقط میخوان خودشون و نمایش بدن در صورتی ک پوشالی ان😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست ندارم به کسی که نداره نشون بدم ....زنداداش منم نامزده و از بد روزگار گرونی شد و بابام اینا و داداشم نتونستن خیلی براش بخرن در حد معمولی و کم ....ولی اصلا پیشش نمیندازم یا نمیگم چیزی یه وقت ناراحت نشه ...یا شوهرم یه چیز  میگیره میگم نگو پیششون یه وقت داداشم ناراحت بشه یا زنش دلش بخواد....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
سلام ببخشید اینجاسوالمو میپرسم اگه بقیه واسه تاپیکم گزارش بزنن همون موقع حذف میشه؟یا باید نینی یار ب ...

نه نی نی یار باید حذف کنه 

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬

نیازی به عذر خواهی نیست.‌ بچه س حرفی زده‌. بچه ۶ ساله م از کجا بفهمه طلا چیه یا چقدر گرونه و...

چرا باید در بیاری یا گفتی قرضی هست و...

فقط به بچه ت تفهیم کن که نباید کسری های دیگران رو بهشون بگه.

بعدشم چرا زن داداشت ناراحت بشه باید...

طلا حق خودته لابد میتونی بخری مبارکت باشه.  خواهر شوهرم شاغله و مدام طلا میخره‌. منم ندارم جز چند تیکه.

میگم حق خودشه بخره، ۶ صبح پا میشه میره‌. مث من نیست تا ظهر خواب‌. زحمت میکشه نوش جونش.  چرا حسادت کنم.

البته در این که طلا بخشی از وجود یک زنه شکی نیست

اتفاقا به اسم بچه بوده یچی گفته خیلی رابطه ها بهم میخوره  هرحرفی که نباید بزنه  شما ولی ...

دقیقا همینطوره، چون بچه من حاصل تربیت منه و کسی نمیگه عقلش نرسیده و یچیزی گفته، برعکس حرف بچه ها صادقانه ست و تو ذهن بیشتر میمونه، همینه که اذیتم میکنه 

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس
چقدر انسانیت قشنگه لذت بردم از حس الان اسی و حالم بد میکنن بعضی آدم های تازه ب دوران رسیده ک فقط میخ ...

الان منظورت منم. 

اولا حرف دهنت بفهم تازه ب دوران رسیده خودتی. 

معلومه توام کمبود داری ک چشم نداری ببینی کسی بیشتر از. ت داشته باشه. 

دوما قرار نیست اونجور ک دوست داری بقیه بگردن

منو ریپلای نکن. حالمو بد میکنن آدمای جا نماز اب بکش که پاش برسه خیی کارا خودشون میکنن هه

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ب نظرم شما حرفا بدتراز بچه بوده بهتر بود لبخند بزنی و حواس بچه رو پرت کنی تا بگی قرضین !

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️