2777
2789
عنوان

دفع زیاد در بارداری

13468 بازدید | 23 پست

سلام مامانا ک هست باردار باشه ۱۳هفته باشه و دفعش زیاد باشه یعنی ب محض هروعده خوردن بره دستشویی لطفا اگه کسی هست بگه چون من هروعده ک غذا میخورم درجا مدفوع میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی توی بارداری اینجوری نبودی؟میشه  بگی تا میخوردی دفع میکردی؟

اره عزیزم دقیقا تا میخوردم دفع میکردم 

چرا بودم تا ۵ ماهگی 

ولی اونی ک دفع میگنی برا همون وعده غذایی ک تازه خوردی نیستا

یعنی من الان اگ ناهار میخوردم فوری  دفع وعده صبح داشتم شب دفع وعده ظهر

عزیزمدگوارشت خوب کار میکنه غصه نداره

اره عزیزم دقیقا تا میخوردم دفع میکردم  چرا بودم تا ۵ ماهگی  ولی اونی ک دفع میگنی برا همو ...

یعنی بعد پنج ماهگی یبوست گرفتی؟من قبل بارداری همیشه یبوست داشتم  باردار که شدم اوایلش همش یوبس بودم تا رسیدن ب ۱۱هفته دیگه ب محض خوردن دفع میکنم مثلا صبح ظهر عصر شام درجا دفع میکنم  لطفا از نگرانی درم بیارید واقعا شما هم عین من بودید همه رو تا پنج ماهگی دفع میکردی؟ اخه تعجب میکنم من همش خوراکم نون و برنجه غذاهای نونی و برنجی زیاد میخورم اما چرا شکمم راحت کار میکنه و یوبس نمیشم این برام عجیبه

یعنی بعد پنج ماهگی یبوست گرفتی؟من قبل بارداری همیشه یبوست داشتم  باردار که شدم اوایلش همش یوبس ...

اره اتفاقا غذاها منم همین برنج یا نون  اتفاقا غیزمن دوستتم همینطوره اونم هنوزم همینطوره ۶ ماهشه 

من دیگ دارد ۹ ماه میشم کم کم 

اره عزیزم غصه نخور دفع داشته باشی خوبه یبوست خطرناکه  

اره اتفاقا غذاها منم همین برنج یا نون  اتفاقا غیزمن دوستتم همینطوره اونم هنوزم همینطوره ۶ ماهشه ...

بچت پسره با دختره؟دکتر نگفت دلیلش چیه اینجوری هستی چون تو بارداری اکثرا یوبس میشن