2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همچین موردی دارم منتها ایشون پسر بزرگ خونوادس و دوتا خواهر کوچیکتر یه آپارتمان سه واحده دارن که ...

فدات شم خیلی دو دلم و میخوام از شما هم فکری بگیرم بلکه تصمیم درست بگیرم

بچه ها ما کرد هستیم تو ما خیلی سخت میگیرن کسی بالا یا پایین زندگی کنه به عروس سخت میگیرن مثلا هرروز ...

خب دیگه پس حتما راجبش صحبت کن و همین حرفا رو بزن عزیزم مثال میزنم برات من امروز رفتم خرید و دوست نداشتم واقعا مادر شوهرم بدونه چیا خریدم فوری اومد پایین و گفت چی خریدی ببینم چقد خریدی واسه چی خریدی کاراییش چیه یا می‌خوام کیکی چیزی درست کنم باید سهم اونام بدم و تعدادشان زیاده از اینور هزینه من می‌ره بالا یا هزاران مورد دیگه

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

خب دیگه پس حتما راجبش صحبت کن و همین حرفا رو بزن عزیزم مثال میزنم برات من امروز رفتم خرید و دوست ندا ...

آفرین دقیقا مثل فامیل های ما که اکثرا عروساشون تو ساختمون خودشون هستن به این خاطر منم دو دلم

ببین عزیزم من الان تو همچین شرایطی زندگی میکنم و چند تا از دوستامم بودن تو این شرایط

اول بگم که در کل بستگی داره به اینکه اقا پسر و خونوادش تا چه حد رعایت کنن بعضی چیزها رو ،مثلا بعضی خانواده ها هیچ حریم شخصی برای فرزندشون قایل نمیشن و این نزدیکی دیگه وحشتناک میشه 

ولی در کل ازدواج با تنها پسر توی ایران یه مشکلاتی داره بلاخره توقعات خونواده ازش بیشتره و حتی اکثرا خود پسر هم دوس داره همه کار بکنه برای خونوادش جبران کنه تنها بودنش رو

درسته من الان مشکل خیلی خاصی باهاشون ندارم ولی واقعا سخته واقعا راحت نیستم یعنی ناخواگاه از همه چیزت خبردار میشن 

کی میری کی میای ، اصلا چجوری لباس میپوشی ،با کی رفت و امد داری، دعوا با همسرت ، حتی یه اهنگ گوش دادن با صدای بلند، ساعت خواب و بیداری... همه رو اونا میفهمن و خوب هر چقدرم سعی کنی باز تو یه چیزای سرک میکشن و دخالت و اعصاب خوردی هستش 

من اگه جات بودم تا جای ممکن نمیرفتم پیش اونا

خوشبخت بشی

ببین عزیزم من الان تو همچین شرایطی زندگی میکنم و چند تا از دوستامم بودن تو این شرایط اول بگم که در ...

فدات عزیزم واقعا بدجور دو دلم بین دوراهی احساس و عقلم موندم تو خونه ی خودمون هم آزادم و به محدودیت عادت ندارم نمی‌دونم چیکار کنم

هرچقدم طرف شعور وشخصیت داشته باشه بازم اختلاف پیش میاد

صددرصد نمونه اش سال پیش خانواده شوهرم اومدن وسط بحث ما و اونا کاری کردن من برم شکایت و دادخواست طلاق بدم ک خداروشکر به جدایی نکشید الان سر خونه زندگیمم‌ پیش هم بودن سخته حتی مادر شوهرم تیکه دیر از خواب بیدار شدنمو مدام میندازه من شبا خوابم نمیبرع روز تا ده و نیم خوابم ولی در عوض ناهارم همیشه راس ساعت آماده است خونم‌ تمیزه حالا مادرشوهرم ساعت دو ناهار میخورن ده و نیم شام خونه شلخته

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

صددرصد نمونه اش سال پیش خانواده شوهرم اومدن وسط بحث ما و اونا کاری کردن من برم شکایت و دادخواست طلاق ...

میبینی توروخدا منم از این چیزا میترسم مامانم میگه من قبول نمی‌کنم منم اومدم تاپیک زدم که بتونم قشنگ تر تصمیم بگیرم

آفرین دقیقا مثل فامیل های ما که اکثرا عروساشون تو ساختمون خودشون هستن به این خاطر منم دو دلم

اینم بگم شوهرم تا قبل اینکه من برم واسه طلاق تا دعوامون میشدپدر مادرشو صدا میزد ک بیان مشکل مارو حل کنن‌ و اونا میومدن بدتر میکردن یا مسخره میگرفتن‌ الان دیگه خودش فهمیده خوانوادش به هم ریختن دیگه صداشون نمیکنه 

مثلا من مامانم هر وقت میاد خونمون مادر شوهرمم میاد پایین و من نمیتونم دیگه با مامانم راحت صحبت کنم

بچه ها ما کرد هستیم تو ما خیلی سخت میگیرن کسی بالا یا پایین زندگی کنه به عروس سخت میگیرن مثلا هرروز ...

عزیزم منم کردم و دقیقا همینایی که میگی هست و مثلا اونا مهمون داشته باشن ما حتما باید بریم و خوب بر عکس انتظار دارن منم همیشه دعوت کنم که واقعا بعضی وقتا نمیشه اونا باشن و بعدش ناراحتم میشن 🤦🏻‍♀️

در کل نکن همچین کاری دوری و دوستی