2777
2789
وای دقیقا منم یه مدت پیش خانواده شوهر نشستم اصلا خوب نیس منم عادت داشتم ساعت ۳ شب میخوابیدم صبح ده ا ...

حالا می‌دونی جالبیش چیه؟؟من چون صبحا دیر بیدار میشم صبحونه نمی‌خوریم با شوهرم چون یکسال و نیمه برادر شوهرم قرار بوده صفحه کابینت زیر سماورمونو‌ بزنه نزده هنوز کتری هم داشتم رسوب میده جدیدا منم میخوا با هزار  دردسر یه چای درست کنم ک میگم چه کاریه به شوهرمم‌ از شوخی گفتم تا سماورو‌ وصل نکنیم چای بی چای صبحونه هم نداریم سماورم‌‌ همینطور داره خاک میخوره بخاطر تنبلی اینا بعد مادر شوهرم میاد کره چیزا مارو ک برای صبحونمونه‌ می‌بره برا شوهرش و بچه هاش‌‌ چونکه ما صبحا دیر بیدار میشیم و صبحونه نمی‌خوریم😑💔🤦🏻‍♀️اینم‌ بگم مثل خر میخورن من هرچی دارم میان میبرنش میخورن همین ظهری هم اومد سس ازم گرفت 😐و جالب تر اینکه شوهرم بیکاره جای اینکه کمکمون‌ کنن ازمون میکنن

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

حالا می‌دونی جالبیش چیه؟؟من چون صبحا دیر بیدار میشم صبحونه نمی‌خوریم با شوهرم چون یکسال و نیمه برادر ...

وای خدا اینا دیگه شورشو درآوردن بگین نداریم😑بگین مام از سوپری سرکوچه گرفتیم خوب ....مغازه بازنکردین که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا اینا دیگه شورشو درآوردن بگین نداریم😑بگین مام از سوپری سرکوچه گرفتیم خوب ....مغازه بازنکردین ...

والا همه خرید خونشونم‌ با منو وشوهرمه ماشینم نداریم ک بریم یکجا خرید کنیم بیاریم با خودمون بخدا اگه شوهرم نباشه اینا خارن‌ نمیتونن یه نون خالی برن بخرن

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

تازه اینا موردایی‌. هست ک روم‌ شده بگم خدا شاهده همین امروز ساعت ۹ صبح زنگ زده شوهرم بره داروخونه بر ...

یا حضرت عباس اینا دیگه کی هستن به خدا خیلی ناراحت شدم انشالله زود جدا بشی ازشون 

یا حضرت عباس اینا دیگه کی هستن به خدا خیلی ناراحت شدم انشالله زود جدا بشی ازشون 

من این چیزا برام هیچی نیستن انگار نمی‌دونم توی تاپیکام هست یا نه اما از همون اول ازدواجم تا هشت ماه مادربزرگ شوهرمم‌ پیش ما می‌خوابید و حتی نمیزاشت بریم تو اتاق بخوابیم و ما مجبور بودیم توی هال کنار اون بخوابیم و صبحا مادر شوهرم کلیند مینداخت میومد‌ بالا سرمون یه برادرشوهر کوچیک دارم ک ده سالشه اونم هی میومد و می‌رفت دیگه اوضاع مادربزرگ شوهرم خیلی بد شد چون آلزایمر داره نصف شب بیدارم میکرد قسمم‌ میداد ک براش لباساشو‌ پیدا کنم (چونکه فکر میکرد لباساشو‌ دزدیدن)کلا کلافه ام کرده بود لباسا خودشو قایم میکرد تو وسایلام لباسا خودمو قایم میکرد اصلا یه افتضاحی بود دیگه الان چون حتی مسیر دستشویی‌‌ رو فراموش می‌کنه مادرشوهرم بردش‌‌ پیش خودش بعد می‌دونی جالب چیه؟وقتی میگفتم خب بره طبقه بالا بخوابه مادرشوهرم می‌گفت خب شاید این مردم لخت خوابیده بودم(منظورش پدر شوهر و برادر شوهر. بزرگم بود)این میاد بالا سرشون صبح زود بعد من به شوهرم میگفتم پس من چی؟من لخت نمیخوابم؟لخت منو ببینه خوبه؟ما تازه ازدواج کردیم اگه می‌رفتیم تو اتاق خانوم قهر میکرد تا سه روز هیچی نمی‌خورد و اینکه مادر مادرشوهرم نامادری پدر شوهرم هستش یعنی مادر هردو محسوب میشه بعد اینطور. ناراضی بودن اما حالا دیگه پیش خودشونن‌ هرچند بازم صبحا میارش‌ پایین با خودش تا دوساعت میشینن‌ بعد میرن چون عادت داره ساعت دو ناهار. درست میکنن‌میخورن عزیزم بخدا من هنوز یه ماه نیست غذامو جدا کردم ازشون بعد یک سالو‌ نیم چون شوهرم دانشجو بوده بعد الان سربازه هنوز درآمدی نداریم شغلی نداره شوهرم اون‌ موقع ک غذامون جدا نبود خیلی اذیت میشدم چون هم دیر غذا میخوردم همش میخواست وقت و بی وقت پای گاز باشم اما الان خداروشکر خیلی بهتره ک جدا کردم دیگه زود میپزم میخورم جمع میکنم میشینم برا خودم راحت 

جواب خواستگارتو‌ دادی راستی؟

من این چیزا برام هیچی نیستن انگار نمی‌دونم توی تاپیکام هست یا نه اما از همون اول ازدواجم تا هشت ماه ...

به خدا خیلی صبرت زیاده کیک خامه ای جان تو دل پاکی داری برام دعا کن واقعیت هنوز نیومده خواستگاری به زودی میخوان بیان خیلی استرس دارم 

به خدا خیلی صبرت زیاده کیک خامه ای جان تو دل پاکی داری برام دعا کن واقعیت هنوز نیومده خواستگاری به ز ...

هعی خواهر انقد بلاها سرم اومده همه میگن صبرم زیاده ولی ای کاش در مقابلشم‌ قدردانم‌ بودن  

فداتشم انشاالله هرچی صلاحته پیش بیادو خدا خودش هرچیزی ک باعث خوشحالی و خوشبختیته سر راهت بزار  خیلی خوب به همه چی فکر کن نه ک حساس بشی ها نه اما اگه هم احتمال آشنایی بود دوره آشناییتون رو مدتی تعیین کن ک توش طرفتو از هر لحاظ بسنجی‌ من خودم بچه بودم ازدواج کردم الان یه سال و نیمه خونه خودمم یه سال و نیمه نامزد و عقد کسی درست و حسابی راهنماییم نکرد و بخاطر همین خیلی ضربه خوردم و دوست ندارم کسی مثل من چشم و گوش بسته وارد یه زندگی بشه

هعی خواهر انقد بلاها سرم اومده همه میگن صبرم زیاده ولی ای کاش در مقابلشم‌ قدردانم‌ بودن   ...

فدات عزیزم چشم آره راست میگی نه من سنم کم نیس 26 سالمه ولی خب خودت می‌دونی انتخاب چقدر سخته دعام کن گل من انشالله همیشه شاد باشی عزیزم 

فدات عزیزم چشم آره راست میگی نه من سنم کم نیس 26 سالمه ولی خب خودت می‌دونی انتخاب چقدر سخته دعام کن ...

فداتشم بخدا هی تو فکرتم انشالله ک بهترین تصمیمو‌ بگیری و خدا خوشبختیو‌ پیش پات بزاره الهی ک همیشه بخندی😍😍😍❤️

عزیز دلمی انشالله قسمت شد جوابشو بهت میدم گلم دعام کن ❤️

فدات شم عزیزدلم انشاالله هر چی صلاحته پیش بیاد حتما منتظر جوابت میمونم گلم🙊😍❤️❤️❤️