2777
2789
عنوان

چند درصد اقایون مجرد رابطه دارند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 66 پست
همه رابطه دارن دیگه تک و توک پیش میاد کسی توی رابطه با جنس مخالف نباشه اونایی هم ک توی رابطه هستن تا ...

عجب، یعنی واقعا هرکی دوست دختر داشته …

چقدر من ساده ام واقعا که فکر میکنم هنوز هم مثل قدیم از دور بای بای میکنن

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدالعنت کنه اینجور پسر هارو

تا اونجایی که من دیدم هشتاد درصدشون همینن ولی تو شهرستانها کمتره ربطی هم به پسرها نداره دخترهای بد زیاد شدن اونها هم از خداشونه همه اش بخاطر بالارفتن سن ازدواج و فقره

عجب، یعنی واقعا هرکی دوست دختر داشته … چقدر من ساده ام واقعا که فکر میکنم هنوز هم مثل قدیم از دور ب ...

الزاما رابطه با دوست دختر نیست که 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
همه اشون  آخه اینم سواله که میپرسی وقتی جوابش واضح هست 😐

باورممممم نمیشه 

میدونییی باورم نمیشه

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
عجب، یعنی واقعا هرکی دوست دختر داشته … چقدر من ساده ام واقعا که فکر میکنم هنوز هم مثل قدیم از دور ب ...

اره عزیزم خیلی کم پیش میاد ک فقط دیدن و بای بای کردن باشه

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
رابطه که یا طرفه نیست اون سرش یکی از همجنسای خودتونه

مگه من گفتم یه طرفه است😁

مگه من گفتم یه طرفه است😁

نه منظورم اینه وقتی یه رابطه ایجاد میشه از دو طرف هست پس وقتی میگید چند درصد آقایون.  باید اینم در نظر بگیری به همون درصد هم خانمها تو رابطه هستن