2777
2789

خانوما من یه مدته فهمیدم  همسرم قبلنا مثلا دوسه سال پیش دختر داییشو دوس داشته (مادر شوهرم که الان فوت شده وصیت کرده دختر داییتو بگیر وهمسرمم تمایل داشته خودشم)ولی بنابه دلایلی یکیش اینکه دختره بهش علاقه ای نداشته ظاهرا و مثل اینکه افسردگی هم داشته و...همسرم خواستگاریش نرفته ...

الان من حس بدی دارم هروقت حرفی از دختره میشه یا می بینیمش کلا بهم میریزم و از همسرم متنفر میشم چرا قبل عقد بهم نگفته و هربارم دعوامون میشه قسم میخوره حسی بهش نداره ولی نمیدونم چرا باور نمیکنم

شما باشین چیکار میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هی مادرشوهرم اوایل میگفت دختر داییشو شوهرم میخواسته و میخواستم اونو براش بگیرم من اوایل ازدواج ناراحت میشدم اون بار جلو خاله شوهرم یعنی خواهرش ب شوهرم گفت اره فلانیم میخواستنتو این ها یهو من ب شوهرم گفتم وای چرا اشتباه کردی کاش این اشتباه رو نکرده بودی🤣🤣🤣🤣🤣یعنی با همون ازدواج میکردی تا منم نمیدیدمت و بدبختم نمیکردی مادرشوهرمم داشت چپ چپ نگاهم میکرد😅😅😅

خیلی حساسی . گذشته درگذشته‌. هر بار قسم میخوره یعنی بار ها تکرار  کردی براش حست رو که این اصلا خوب نیست و بعدا براتون مشکل ساز میشه. زندگیتو بکن و زندگیتو بساز به گذشته فکر نکن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

حالا شوهر منم قبل از من نوه داییشو دوست داشته خاستگاریشم رفته ولی دختره قبول نکرده کس دیگه ای رو دوست داشته هر موقع هم اسمش میاد یا حرفی راجعش زده میشه حال منم بد میشه شوهرمم میگه برام مرده ولی مگه میتونم قبول کنم ☹☹☹☹☹☹☹

فاصله خوشبختی با من خیلی کوتاه است امیدوارم زودتر خوشبختی را در آغوش بگیرم🌺🌺🌺  نقش هستی نقشی از ایوان ماست /  خاک و آب و باد سرگردان ماست🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️
حالا شوهر منم قبل از من نوه داییشو دوست داشته خاستگاریشم رفته ولی دختره قبول نکرده کس دیگه ای رو دوس ...

منم هی به این فک میکنم جسمش پیش من باشه فکرو دلش پیش یکی دیگه

تازه اگه غریبه بود مهم نبود برام اینو هربار میبینه🤦🏼‍♀️

بعضیا اینقد تو ارامش و خوشبختین که خوشی زیادی میزنه به دلشون میگردن دنبال ناراحتی و غم وغصه ساختن  اخه تو گذشته اش دنبال چی میگردی میخوای چیو ثابت کنی قرار براین بود اونم میومد گذشتشو زیرو رو میکرد عیب برات پیدا میکرد بیخیال بابا اه 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
منم هی به این فک میکنم جسمش پیش من باشه فکرو دلش پیش یکی دیگه تازه اگه غریبه بود مهم نبود برام اینو ...

دقیقا منم همین طورم هفته پیش این اهنگ رو استوری کرده بود باهاش دعوام شدالآن متن اهنگشو میزارم تا سه روز فقط گریه کردم که چرا باهام همچین میکنه

فاصله خوشبختی با من خیلی کوتاه است امیدوارم زودتر خوشبختی را در آغوش بگیرم🌺🌺🌺  نقش هستی نقشی از ایوان ماست /  خاک و آب و باد سرگردان ماست🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️
دقیقا منم همین طورم هفته پیش این اهنگ رو استوری کرده بود باهاش دعوام شدالآن متن اهنگشو میزارم تا سه ...

وای

واقعا حس بدیه حتی اگه منظوری هم نداشته باشه آدم اینطور برداشت میکنه و دلش میشکنه

الآنم دارم با اشک مینویسم یعنی آتیشم زد با این استوری لعنتی دیگه شکم رو به یقین تبدیل کرد گفتم خاک بر سرت که هنوزم به فکرشی دختره دوتا بچه داره و این هنوز تو فکرشه احمق پست فطرت رو 

الآنم دارم با اشک مینویسم یعنی آتیشم زد با این استوری لعنتی دیگه شکم رو به یقین تبدیل کرد گفتم خاک ب ...

عزیزم درکت میکنم 

تصمیمت چیه میخوای چیکار کنی اینطور پیش بری اذیت میشی

پن‌مشکلم اینه اولا تاره ازدواج کردم همش دو هفتس نمیشه به این زودی جدا شد و اینکه واقعا برام مشخص نیس واقعا دوسش داشته یا فقط تمایل داشته و اینکه هنوزم دوسش داره یانه