2777
2789
این عددا چرا هستن مشکوک ب چ بیماری هست توروخدا جواب بده دارم از نگرانی میمیرم

عزیزم من زیاد سر در نمیارم ولی ب گوگل اعتماد نکن خودم بخاطر همین گوگل اینقدر گریه کردم

بعدش ک رفتم دکتر هیچ چیز خاصی نبود

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عددا چرا هستن مشکوک ب چ بیماری هست توروخدا جواب بده دارم از نگرانی میمیرم

نت علائم سرماخوردگی هم سرچ کنی مثلا سردرد و گرفتگی بینی میگه سرطانه !! اصلا دزست نبست فقط میترسونه آدمو

ببرش دکتر انشالله که چیزی نیست نگران نباش

عزیزم اگه چیزی بود خود آزمایشگاه میگفتنبعد من بچه هام که آزمایش میدن از این عددای بالا پایین زیاد دا ...

ببین عزیزم اینجا گفتن گلبول سفید و قرمزش پایینه خب منم ترسیدم گفتم خدایی نکرده زبونم لال ...😔واقعا از دیروز تا حالا خواب و خوراک نداشتم 

ببین عزیزم اینجا گفتن گلبول سفید و قرمزش پایینه خب منم ترسیدم گفتم خدایی نکرده زبونم لال ...😔واقعا ...

نه بابا

واسه همه بچه ها همینجوریه😂😂😂😂والله من که دیگه عادت کردم

کاش صفحه اول آزمایششو بزاری اون دقیقتره

دختر من پارسال ادرار ش قرمز شد

بردم دکتر سونو و کلی اینور و اونور اونم تو اوج کرونا

خداروشکر هیچی نبود

شب من اومدم زدم نت اصلا یه چیزایی آورد بخدا تا یک هفته گریه میکردم،داشتم دیوونه میشدم 

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
نه اصلا

نگران نباش.خدای نکرده مریضی خاصی باشه تو بچه ها تب ایجادمیشه تو هرزمینه ای ببخش خدا بلا از همه دور یه موقع نترسی حتی سرطان هم تو بچه ها با تب خودشو نشون‌میده منظورم بچتون سالمه حالا مشکلاتش با دارو رفع میشه