2777
2789
عنوان

خونه جاری

153 بازدید | 7 پست

.دیشب رفتیم خونه جاری شام ..برا پسرش شنبه زن میگیره ..حلقه هاشون اورد نشون داد قبلش کلی تعریف میکرد منم فک کردم چی خریدن..بعد دیدم الکی گفتم قشنگه بعد به شوهرم دادم ببینه اون گفت مبارک باشه منم تازه یادم اومد خیلی اروم گفتم مبارک باشه ..بعد نیم ساعت شوهرم پیام داد گوشیم چرا نگفتی مبارک باشه ..براتون میفرستم عکسش ..(تازه این جاریم هیچوقت تو زندگی ما نگفته مبارک باشه حتی برا بچمون ولی من به اینجور چیزا اهمیت نمیدادم به شوهرم میگم ولی به روشون نمیارم و سرش بحث نمیکنم) بعد آخر شب پسرش اومد بهش گفتم به به شاداماد اونم فقط یه لبخند زد و تمام بعد شوهرم میگه تو چرا بهش تبریک نگفتی ..من از دیشب همینجور دارم گریه میکنم  ..کلا حالم از این حساسیتش نسبت به اونا بهم میخوره..از صبم قهرم باهاش شوهرمم وقتی قهر میکنم عصبی میشه ولی نمتونم به خودم مسلط باشم اصلا انگار ازش سرد شدم خبلی دلم شکسته

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی شوهرت اینوگفت همون دقیقه  ارومشکن  بگو درست میگی عزیزم  چشم ببهشید یادم رفت واقعا خوشحالم و...

بعدها که اروم شد سعی کن باهاش صمیمی بشی و   ازش بخوای   به حد احترام اونابهشون اجترام بذاری

عزیزم وقتی شوهرت اینوگفت همون دقیقه  ارومشکن  بگو درست میگی عزیزم  چشم ببهشید ی ...

هرچی میگم گفتم مبگه من دقت کردم نگفتی ..بهش گفتم اصلا حتز اگه نگفته باشمم حق دارم اونا که هیچ وقت نگفتن..کلا هر وقت چن روز میرم خونه مامانم میره خونه اونو مخشو شستشو مبدن از این داستانا دارم تا باز خودم ارومش کنم ولی این دفعه واقعا دلشکیته ام..اونا بمن احترام درخور نمیذارن توقع داره من برا اونا دستمال بکشم ..هنو عقد نکرده توقع داره من بهش تبریک بگم ..گفتنش برا من سخت نیست توقع شوهرمه که برام سخته

هرچی میگم گفتم مبگه من دقت کردم نگفتی ..بهش گفتم اصلا حتز اگه نگفته باشمم حق دارم اونا که هیچ وقت نگ ...

عزیزم اون لجبازه توبدترنکن بگو باشه عزیزم یادم رفت ببخشید زیاد جروبحث نکن خودتو اعصابتوخوردمیکنی باورکن بعداسرفرصت   باهاش صحبت کن وقتی لجبازه حرف توکتش نمیره که

عزیزم اون لجبازه توبدترنکن بگو باشه عزیزم یادم رفت ببخشید زیاد جروبحث نکن خودتو اعصابتوخوردمیکنی باو ...

آره دقیقا همینجوریه..سختمه به خودم مسلط باشم ..شما هم همسرتون اینجوریه؟