2777
2789
عنوان

شوهرا کجان 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 49 پست
امان امان دم پسرای دهه ۶۰ گرم از بقیه ابی گرم نشده فعلا

واقعا ادم تاسف میخوره. 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی خوب منظورم اینه ک وقتی نمیتونی ازدواج کنی یکم خودتو نگه دار نرو سراغ اسن چیزا  بخدا از ...

کسی که مجرده دیگه تعهدی نداره ، چرا خودش و نگه داره .

ولی وضعیت خیانتای متأهلا دیگه فاجعه شده الان

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
تو روابط میرن میشناسن ولی نمیگیرن 😂😂

چرا بابا .من خیلی میشناسم ، خودم ، اطرافیانم 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
من یه دختر خاله دارم هم فوق لیسانس هم خوشگل هم خوش اخلاق و خانواده ی خوب و خیلی پولدار ولی اصلا خواس ...

شرایط دختره خیلی خوبه . خیلی ها شاید مد نظر داشته باشنش ولی پا پیش نذارن  . چون فکر میکنن جواب منفی بشنون. و  دختره سر تر باشه ازشون

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

جدا 

دیگه باید بیخیال ازدواج بشید 

من چند بارم تو پستام گذاشتم پسرا ۷۰ تا ۸۰ درصدشون به هیچ عنوان حتی سمت ازدواجم نمیرن

پس ول کنید این چیزارو بچسبید به کاری چیزی 

از کجا معلوم نکردن😂😂🤌البته مردای ایرانی رو هرجا صادر کنن به دلیل بی کیفیت بودن دوباره مرجوع میکنن

آخ گل گفتی... 🤭🤭

از اونا که تو ایسگا اتوبوسم پیدادمیشه 😂

😂😂😂😂 الان ادم حسابی برا ازدواج کمه خیلی کم چه پسر چه دختر 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
افرین درسته. منم گناهشو نمیگم اون دیگه اعتقاد هر کسیه.  ولی همیشه میگم بودن با هزار نفر مثل بود ...

ولی گذشته از شوخی 

سختیای ازدواج خیلی زیاده 

الان دیگ خانومام شاغل شدن و به نوعی استرس تقسیم میشه بین دونفر 

واقعا سخته

جدا  دیگه باید بیخیال ازدواج بشید  من چند بارم تو پستام گذاشتم پسرا ۷۰ تا ۸۰ درصدشون به ...

من خودم متاهلم البته 

خب ادم دنبال شوهر نیست .ولی یه نیازی از زندگیه. مثل این ک بچه رو مدرسه نفرستیم بگیم درس نیاز نیست چون کار مرتبط با درس نیست ..

ولی خب خیلی ها هم پسر هم دختر میخان ازدواج کنن منتها شرایط روز ب روز بدتر میشه 

ولی گذشته از شوخی  سختیای ازدواج خیلی زیاده  الان دیگ خانومام شاغل شدن و به نوعی استرس ت ...

اره واقعا دخل و خرج با هم نمیخونه. مشکل اینه .‌ولی حس میکنم بچه های ما خوشبختن . چون تک فرزند یا نهایت دو تا. کل دارایی پدر و مادر بهشون میرسه و پشتوانه مالی خوب تری دارن‌ و بازار کار بهتری . چون ااالان واقعا جووون زیاده و نیرو کار خیلی زیاده و کار خوب هم نیست.