2777
2789
عنوان

شوهرا کجان 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 49 پست

وقتی روابط ازاد شده دیگه نمیان خودشونو بندازن زیر بار ی مسئولیت مهم و سنگین، راحت باهرکی میخوان میرن و عشق و حالشونو میکنن اخرم ک خسته شدن راحت کات میکن

دوره زمونه بدی شده... با گناه بودن و ایناش اصلااا کار ندارم با  این کارا دارن اساسی ترین و مهم مسئله ک خانوادس رو زیر سوال میبرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه زمونه خواستگار اومدن تموم شده ، میرن توورابطه همدیگرو میشناسن بعد ازدواج 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
دارن صادر میکنن😂🤌

خدا نکشتت...منکه پاچیدم.... به گوش مسیولین برسه اینم صادر میکننا. 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
وقتی روابط ازاد شده دیگه نمیان خودشونو بندازن زیر بار ی مسئولیت مهم و سنگین، راحت باهرکی میخوان میرن ...

بهتر از اینه که بخاطر رابطه ج ازدواج کنن .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
بهتر از اینه که بخاطر رابطه ج ازدواج کنن .

اره ولی خوب منظورم اینه ک وقتی نمیتونی ازدواج کنی یکم خودتو نگه دار نرو سراغ اسن چیزا 

بخدا از بس میشنوم خیانت زیاد شده خودمم ازازدواج ترسیدم

خدا نکشتت...منکه پاچیدم.... به گوش مسیولین برسه اینم صادر میکننا. 

از کجا معلوم نکردن😂😂🤌البته مردای ایرانی رو هرجا صادر کنن به دلیل بی کیفیت بودن دوباره مرجوع میکنن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
وقتی روابط ازاد شده دیگه نمیان خودشونو بندازن زیر بار ی مسئولیت مهم و سنگین، راحت باهرکی میخوان میرن ...

افرین درسته. منم گناهشو نمیگم اون دیگه اعتقاد هر کسیه.  ولی همیشه میگم بودن با هزار نفر مثل بودن کنار دریاست. دورت پر اب باشه . ولی نمیتونه لذت سیراب شدن و داشته باشی .

اما ازدواج و پابند بودن به یه نفر  .‌‌ مثل کنار یه چشمه بودنه... ادم هم سیراب میشه هم ارامش داره .

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏