2777
2789
عنوان

هادی در به در شد😭😂

328 بازدید | 16 پست

سلامم 

همسایه رو به رو مون ۲ پسر بزرگ دارن و ۱ دختره ۸ساله علاوه بر همسایه بودن یه نسبت دور دور فامیلی هم داریم

و دختر همسایمون هم هر وقت پدر و مادرش باهم دعواشون میشه میاد خونه ما ، دیگه پدر و مادرش هم میدونن و خیالشون راحته موقع دعوا بچه دمه دستشون نیست 😐 بگذریم

خرداد ماه امتحانات بود و همش مدرسه میرفتم همسایمون هم فرصت گیرش اومد بود میگفت صبح این دخترو هم ببر مدرسه 😑 خلاصه من صبح میبردمش و ظهر هم بعد از امتحان هم نیم ساعت یک ساعتی میموندم بعد میرفتم دنبالش ، دختر خیلی شیرین مهربونیه و همیشه صدام میزنه ابجی 

(همسایمون مادر همین دختر همسایه همینجا عضوعه به امید اینکه ببینی مادر مسولیت پذیر🚶)

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

القصه

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐🤣

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

بابام مغازه داره و شاگرد هم داره چون سرکار میره مغازه رو میسپره به شاگردش مخصوصا صبح ها

من چند باری وقتی که بابام مغازس اونجا رفتم 

دیروز عصر دختر همسایمون اومد خونمون هی زنگ هی زنگ در باز کردم بدو بدو اومد بالا که آی خبر خوب دارم 

اینقدر بپر بپر کرد ، هی گفتم چیشده گفت واستا همه بیان 

بعد بگم ،خلاصه همون دور هم جمع کرد یه کاغذ کوچولو از جیبش در آورد گفت این کاغذ رو اون پسره مو فرفریه قد بلند هستتتتت اهان هادییی هادی بهم داد (شاگرد مغازه بابام) بعدشم بهم گفت اینو بده به ابجیت اممم بعد گفت میخواد بهت زل بزنه ژل بزنه نمیدونم یه کاری میخواد بکنه بنویس شماره اش رو صفر یک نه همینجوری دونه دونه جلو بابام بلند شماره هارو میخوند😭😂اخرشم تیر خلاص زد و گفت هادی تو رو دوس داره فکر کنم میخواد پشت دیوار بوست کنه نمیدونم این جمله اخری از کجاش در اومد😂

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

یعنی بابام و مامانم عصبی نگام میکردن نمیدونستم بخندم یا گریه کنم میخواستن ببینن واکنشم چیه😭😂

امروز بابام به مامانم گفت اونو اخراج کردم پسره ی 

....... فروشنده خانم این دفعه بنویس

منم کلا اه بیچاره تیکه کلامه برداشتم گفتم اههه بیچاره

یه جوری بابام نگام کرد یعنی مرگگگ

حالا مامانم احساس خطر کرده همش میگه این دوستیا عاقبت نداره و ...😂😂

چه بابای مهربون و پایه ای

بابام حرفاشو دعوا هاشو همه جمع میکنه تو یه نگاه یه جوری نگاه میکنه از صدتا فوش بدتر😂

ببین ی حس بدی  گرفتم یکم اولش خندیدم ولی آخر حرفهای دختر بچه ی چی گفت که شک کردم.به مامانش بگو ...

دقیقا من به شوخی و جدی بهشون میگم ولی انگار نه انگار ،کلا انگار براشون مهم نیست بچه دارن