2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه انقد هم نیست ولی اگه طلا بگیری بهتره چون گفتی  کم اع سکه رو پیشنهاد دادم

ممنونم عزیزم 

آره واقعا پول کم دارم اینم ک میگم خودم ریز ریز جمع میکنم چون واقعا اگ دست مردا باشه تا قیامت چیزی پس انداز نمیشه 

من 150 سوت دارم. 450 سوت دارم. یک گرمی. یک ونیم و نیم 

قیمتاشون چطوریه؟ میدونی من روم نمیشه بدبختی برم طلافروشی بگم مثلا ی سکه ۱۵۰ سوت میخوام 🙄🙄🙄حالا ن اینکه انگار خیلی طلا داشتم ودارم😂😂😂 برا همین یخورده معذبم مثلا بگم برا کادو میخوام ؟

قیمتاشون چطوریه؟ میدونی من روم نمیشه بدبختی برم طلافروشی بگم مثلا ی سکه ۱۵۰ سوت میخوام 🙄🙄🙄حالا ن ...

نه.... خجالت نداره اگه خجالت آور باشه که اصلا سکه های کم نمیزنن بازار. برو بگو فلان قد دارم. سکه میخوام. بهت میدن.من هروقت رفتم احساس بدی نگرفتم. البته میرم طلافروشی اگه بی ادب باشه اصلا خرید نمیکنم. میرم از جایی میخرم که احترام میذارن.ببین قیمت طلا هرچقد باشه در اون وزن ضرب میشه قیمت دستت میاد 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕

فقط طلا و سکه

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
عجب حرفی🤒اوایلش اینقد ولخرج بودم الان دلم براش میسوزه تو این گرما و فشار همچی واقعا راس میگی 

میگم من با 50 هزار تومن و ده تومن جم کردم. 

تازه کسی رو به جمع کردن عادت دادم که از زندگی و خرج و پول بیزار شده بود فکر می‌کرد هیچکار نمیتونه بکنه. ولی با همون پولای کم گوشی خرید سکه خرید یه سفر تا شمال رفت یه دوره کارآموزی پکیج رفت.... فقط کافیه کم نیاری 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕