2777
2789
عنوان

پس انداز

445 بازدید | 32 پست

سلام 

دوستان ی تجربه بگید لطفا من تازه ازدواج کردم و دستمون هم خالیه شوهرمم آدم خوب و کاریه ،ولی متاسفاته  هزینها بالاس ک اصلا نمیتونیم پس  انداز کنیم .حالا یه سوال داشتم از دوستان اگ بخوام پس انداز کنم حالا یا برا بچم یا برا رهن بیشتر سال اینده برا خونمون و اینجور چیزا بنظرتون بهتره پول پس انداز کنم یا این سکه های کوچیک گرمی هست (البت فقط خودم اینو شنیدم ندیدم نمیدونم قیمتشون چطوریه اگ کسی خریده و میدونه بگه ) شما پیشنهادتون چیه ،البت بگم با پول خیلی کما چون واقعا هزینها سرسام آوره و منم باردار و کلی دارو و دکتر و سیسمونی واینا ، 

لطفا بگید ک چیکار کنم ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی برو فقط فقط طلای دست دوم مثلا پلاک ریز 

گوشواره نوزادی قیمت پایین بخر 

چند سال بعد بفروش

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
چرا انقد هول بچه میارین ،بذا چند سال بگذره یکم خودتونو پیدا کنین بعد بچه دار بشین 

آخه خودم وشوهرم خیلی بچه دوس داریم سنمونم کم نیست دلم نمیخواد اختلاف سنیم خیلی باشه با بچم مخصوصا موقعی ک توخیابون باشم فک کنن من مادر بزرگشم 

آخه خودم وشوهرم خیلی بچه دوس داریم سنمونم کم نیست دلم نمیخواد اختلاف سنیم خیلی باشه با بچم مخصوصا مو ...

🤦🏼‍♀️همه فک میکنن بابام بابا بزرگمه خیلی بده بابام ۳۶ سالش بود من بدنیا اومدم 

نمی‌دونم چرا یکم روشن فکر نیستن 

🎀