2777
2789
عنوان

فامیلا شوهرم پیام میدن بچها بزرگ شن خودشون میان

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 34 پست
این حرفا رو مادرشوهرم یادشون داده قبلا به مامان بابامم این حرفو زده بود.مطمعنمم که بچهارو میخوان با ...

رو بچه ات حساسیت نشون نده تا قرون اخر مهریه رو بگیر حقته 

بچه اتم حقته اونم میتونی بگیری ولی باید با یه وکیل خوب صحبت کنی 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ن بابا بچه با اونی میمونه ک بیشترین محبت زو بهش کزده و بزرگش کرده 

اونا تو فیلم هستن ک میرن دنیال اونی ک اصلا نفهمیدم بچه چجوری بزرگ شدن 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو بچه ات حساسیت نشون نده تا قرون اخر مهریه رو بگیر حقته  بچه اتم حقته اونم میتونی بگیری ولی ب ...

وکلا میگن ۷ سال .از طریق بیماری پارانوید همسرمو خانوادش میتونم اقدام کنم ولی اثباتش به دادگاه خیلی سخته بیشتر از خودم واس بچهام ناراحتم 

بستگی به معرفت بچه داره که تو خانواده سالم هم گاهی بچه هایی هستند که زحمات مادر یا پدر رو نادید میگیرن و دنبال منافع خودشونند .بچه ای بود که مادرش با بی رحمی گذاشتش پیش مادرشوهرش .بچه بزرگ شده و مدرسه خوب و شرایط خوب که متدربزرگش به تنهایی با شوهر مریض اش بزرگش کرد .بچه بزرگ شده با کار خوب حالا پاشده رفته پیشه مامانش اونم تا تونسته تمام تقصیراتانداخته گردن خانواده شوهرش .بچه هم تو روی مادربزرگش وایستاده و دیگه پیشش نمیاد .بدبختی مادر بزرگه  چند دنگ خونه رو به اسمش کرده .مادره رو میشناسم  دروغ زیاد میگه و متاسفانه بچه هم بی معرفتی کرده .بدبخت مادربزرگه عمرشو گذاشت اینو بزرگ کرد .اینقدر که بهش اعتماد به نفس میداد و ازش تعریف می کرد .آخرشم این شد برگشته پیش مادر و مادربزرگ مادریش .اونام تحویلش میگیرن .زحمتش رو یکی دیگه کشید اینا بهرشو بردن