دوستان تو بقیه تایپیکام جریان کارای جداییم هست الان ی هفتس خواهرش و برادرزادش که ۲۰ سالشه هی بهم پیام میدن که بشین حمالی کن بچها رو ۲۰.۳۰ سال بزرگ کن با بدختی .اونا وقتی بزرگ شن خودشون میان سمت ما.هیچ بچه ای بدترین پدرشو ول نمیکنه بهترین مادرشو بگیره.این چندروز همش ذهنم درگیره نمیدونم راست میگن یا میخوان بترسوننم همش میگم من فکر میکنم بچهامو از جایی پیدا کردم در راه خدا بزرگشون میکنم و بزرگ شدن برن دنبال هرکی دوست دارن.خیلی غصه میخورم واس ایندشون پسرم وقتی بخواد بگه بابا بابایی پیشش نیس که ببینه.این پیامارو که بهم میدن بیشتر یاد جوونی خودم و معصومیت این بچها میفتم (.تایپیک جنبه درد دل داره خودمم ناراحتم برای بچها میگم کاش قبل بچها این جریانا پیش میومد اونا خودشونم راضی به جدایی ان فقط میخوان اذیت کنن)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولین کار بعد جدایی عوض کردن خطت باید میبود.درضمن بچه ۲۰-۳۰ساله خودش عقلش میرسه چکار کنه.شاید بره پیش پدرش شاید ازدواج کنه شاید بره خارج.غصه چی رو میخوری
به برادرزادش که یه پیام بده فضولیا به تو نیومده و بلاکش کن
بگو اینقده اینا بی کس و کار شدن ک تو یه علف بچه رو میفرستن جلو
خواهرشم بگودهن گشادتوببند وبلاک
حوصله کل کل داری اخه
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
دیشب یه بچه طلاق دیدم که باپدرش بود خیلی دلم سوخت بچه بایدبامادرباشه سخته برای مادر ولی بچه اسیب کمت ...
همیشه هم اینجوری نیست بعضی پدرا خیلی دلسوز تر و مهربون تر از مادرن .
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
اره اینم همین بود مادر ول کرده رفته ترکیه.ولی خوب بچه که حالیش نیست زنا بیشتر تو جمع ومهمونی دیده می ...
بزرگ بشه میفهمه .
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
من خودم البوم عروسیمو اون روز که وسایلمو اوردن با خودم اوردم گذاشتم کنار که اگ روزی عکسی ازش خ ...
حرفشونو ول كن از رو حسادت ميگن عزيزم هيچ وقت هيچ وقت بدى باباشونو جلوشون نگو در آينده ضربه روحى ميبينن كه ما واسه پدرمون عزيز نبوديم اعتمادبنفسشون پايين مياد هميشه بگو اختلاف نداشتيم
به برادرزادش که یه پیام بده فضولیا به تو نیومده و بلاکش کن بگو اینقده اینا بی کس و کار شدن ک ...
این حرفا رو مادرشوهرم یادشون داده قبلا به مامان بابامم این حرفو زده بود.مطمعنمم که بچهارو میخوان با مهریم معاوضه کنن بعد پیش خودشون نمیگن این حرفاشون شاید باعث شه من مهرمو نبخشم واس بچه ا
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗