2777
2789
عنوان

مادر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 2646 بازدید | 33 پست

عزیزدلم میفهممت. فقط میتونم بگم تو زندگی حودتو داری سعی کن به زندگی خودت و شوهرت و بچه هات برسی و ازش دوری کنی هر چند وقت یکبار برای وظیفه یک ساعتی بری و برگردی. و تموم. به فکر ارامش خودتو بچه هات باش. هیچ‌کس نمیتونه کسیو جای کس دیگ بزاره و قضاوت کنه. این‌جا الان تو رو مقصر میدونن و میگن اون بچش مریضه و حسادت میکنی و.... بقیه چیزارو نمیخونن فقط همونو میخونن بدتر تخریبت میکنن... در صورتی ک فقط اون نیس و کسی جای کسی دیگ ای نیس.... 

مادر پدرا دختر از پسر دلسوزتر و با محبتره. اگ دختر دارین رو چشاتون بزارید نه ک اینجوری... 

عزیزم برای ارامش دلت صلوات فرستادم. انشاالله خودت بتونی مادر بی نظیری برای بچه هات باشی.... 🌺🌺💓

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
قبلا حسادت میکردم الان نه.میگم شاید ما رو نمیخواد دوستمون نداره نمیشه مجبورش کنیم اونم میتونه هر کار ...

هرچی باشه ب اون بچه مریض حسادت نکن وکاری نکن برابچه بدبشه هم گناهه هم چوبشوادم میخوره.

اگ بی محلی کنی وکم رفت وامد کنی  خودش درست میشه مخ خودت هم ارومه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه پسر ازنظربقیه شیرین تروازخون خودشونه ازرگ وریشه خودشونه بچه دختری میگن ازمانیس میگن دختردادیم رف ...

جالب اینجاست ما همه ازدواج هامون فامیلیه رگ و ریشه مون خیلی به هم ربط داره اما خب من و خواهرم با فامیل های بابام ازدواج کردیم با اینکه از طرف مادر خواستگار داشتیم.بچه ها و نوه های خواهرش رو بیشتر از ما دوست داره با اینکه اونا دیگه اصلا از رگ و ریشه خودش نیستن.

‌                                                                                         

عزیزدلم میفهممت. فقط میتونم بگم تو زندگی حودتو داری سعی کن به زندگی خودت و شوهرت و بچه هات برسی و از ...

خیلی ممنونم ازتون خیلی بهم آرامش دادید منم تا چند وقت پیش دخترامو اذیت میکردم وال الان رو چشمم میزارم تا اونا مثل من عقده ای و درد به در محبت مادر نباشن.

‌                                                                                         

پدرم بیچاره گناه داره پدرم هم بدبختی ما مریضی اعصاب داره خیلی وقته از وقتی ما بچه بودیم.الان مثلا بهتر شده اون موقع مثل دیوونه ها بود.ولی الانم هیچی نمیگه همیشه یه جا نشسته مادرم به اون هم زور میگه.پدرم خیلی بی حد و اندازه مظلومه یعنی به حرکت میتونم بگم هیچ گناهی از وقتی مریضه نکرده از بس آرومه.دلم به حال اونم میسوزه.

‌                                                                                         

معلومه که پسر پرسته

شک نکن اگه تو و خواهرت هم پسر بودین باهاتون خوب رفتار میکرد

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

فاصله بگیرین ازش 

رفت و امد نکنین 

هر وقت میدونید خونه نیست برین به پدرتون یه سربزنید 

زنگ نزنید زیاد، زیاد گوش به حرفش نباشین 

از کجا میخادبفهمه شما مهمونی دادین، فامیل شوهرتو دعوت خوش بگذرون، حرفی هم زدبگو من زندگی خودمو دارم (یه بار برای همیشه)

بزار اون بمونه وپسرش

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

چقدر مادرت شبیه مادر بزرگ منه،اونم دقیقا پسر پرست ،نوه های پسری رو دوست داره و فقط به دایی هام توجه میکنه،نذاشت دختراش هم درس بخونن،الان مامانم از مادرش کلی دلخور و هرگز نمیبخشش

پدرم بیچاره گناه داره پدرم هم بدبختی ما مریضی اعصاب داره خیلی وقته از وقتی ما بچه بودیم.الان مثلا به ...

دقبقا پدر بزرگ منم مریض بود،چقدر مادربزرگم بهش غر میزد و بدرفتاری میکرد باهاش😔 خدا ازش نگذره 

معلومه که پسر پرسته شک نکن اگه تو و خواهرت هم پسر بودین باهاتون خوب رفتار میکرد

صد در صد یه بچه ازش سقط شده قدیما هی میگه بچم پسر بود خواهرت کاری کرد سقط شد دیگه ام بچه دار نشد وگرنه مطمئنم چندتا پسر دیگه داشت

‌                                                                                         

فاصله بگیرین ازش  رفت و امد نکنین  هر وقت میدونید خونه نیست برین به پدرتون یه سربزنید&nb ...

پارسال دختر جاری هام و خواهرمو دعوت کردم خونه میگفت که به دخترخالم گفت تو مهمون دعوت کردی گفت وا چطوری دخترجاری هاشو گفته تو رو نگفته در صورتی که خودش همه رو عید مهمون کرد جز من و خواهرم در ضمن دختر جاری هام خیلی رابطه شون باهام خوبه جاریمم بی نظیره هر جی ازشون بگم کم گفتم

‌                                                                                         

پارسال دختر جاری هام و خواهرمو دعوت کردم خونه میگفت که به دخترخالم گفت تو مهمون دعوت کردی گفت وا چطو ...

بابا بیخیال 

حرف به یه ورت باشه، مثلا دختر خالت درموردت بد فکر کنه قراره بعدش چه اتفاقی بیفته؟؟ نونت قطع میشه یا ابت 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
دقبقا پدر بزرگ منم مریض بود،چقدر مادربزرگم بهش غر میزد و بدرفتاری میکرد باهاش😔 خدا ازش نگذره 

خیلی آدم ناراحت میشه بی حد و اندازه بهش غر میزنه در صورتی که دست خودش نیست یادم هست دیوونه شو آواره بیابون بود توهم میزد الکی آدم میدید در صورتی که آدمی وجود نداشت الکی راه می‌رفت می خندید حرف می‌زد اصلا داغون شد پدر بیچارم

‌                                                                                         

پارسال دختر جاری هام و خواهرمو دعوت کردم خونه میگفت که به دخترخالم گفت تو مهمون دعوت کردی گفت وا چطو ...

وقتی محلش ندین ببینه تو و خواهرت خوشین و وابسته به اون نیستین میاد سمتتون 

ببین کی گفتم 

ولی باید تغییرو از خودتون شروع کنید