2777
2789

انقدر نوه های همسایه مون تو پارکینگ میلولن زدن آینه ماشین منو شکوندن هر دفعه میخوایم بیام تو پار‌کینگ همش استرس دارم برن زیر ماشین خیلی بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا خوب اخطار بده به خاطر سلامتیشونم که شده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

احتمال خیلی زیاد همسایه ی ما نیستی ؟؟؟ یکی هست  چندتا نوه داره دیگه با بچه های همسایه دست به یکی میکنن و تو پارکینگ قیامت همیشه از دستشون امروز دیگه همسایه ها حسابی شاکی شده بودن 

حق با شماستا ولی اونام گناه دارن الان کسی جرئت نمیکنه بچه رو بفرسته تو کوچه خونه هاهم همه اندازه قو ...

خب برن به ماشین خودشون آسیب بزنن من الان باید از جیبم هزینه کنم از وقت و پولم بزنم 

من خونه نیستم همیشه سر کارم صبح زود میرم دیر هم برمیگردم بزرگترهاشونو نمیبینم 

اگه بچه هاشون انقدر سحرخیز یا دیر خوابن که شما پشت ماشین میبینیدشون پس مادرشونم بیداره، برو در خونشون

خب برن به ماشین خودشون آسیب بزنن من الان باید از جیبم هزینه کنم از وقت و پولم بزنم  

نه دیگه اینو حق ندارن 

کسی که بچشو میفرسته پارکینگ یا باید باهاش بره یا رفتار درستو یادش بده و مسئولیت تمام خسارات رو بپذیره

🌷

ما هم تقریبا همینه وضعمون. به شوهرم میگم هروقت ماشینو میاری بیرون یا میبری تو مواظب باش بچه ها نپرن جلوت😑

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم