2777
2789
عنوان

متتفرم از اینکه بچه تو پارکینگ بلوله

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست

بچه ي همسايه ما با دوچرخه خورده بود به ماشين ما در سمت راننده يه خط افتاده بود به چه بزرگي🤦‍♀️ بعد گودزيلا گچ ماليده بود بهش ك معلوم نشه مثلا

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم تقریبا همینه وضعمون. به شوهرم میگم هروقت ماشینو میاری بیرون یا میبری تو مواظب باش بچه ها نپرن ...

سرایدارمون هم دو تا بچه داره اصلا متنفرم از اینکه تو پارکینگ بچه باشه 

سرایدارمون هم دو تا بچه داره اصلا متنفرم از اینکه تو پارکینگ بچه باشه 

منم بدم میاد. آخه پارکینگ جای بچه نیست ک. واقعا متاسفم برای مادراشون. من عمرا نمیزارم بچم اینجوری ول باشه تو پارکینگ.

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 
منم بدم میاد. آخه پارکینگ جای بچه نیست ک. واقعا متاسفم برای مادراشون. من عمرا نمیزارم بچم اینجوری ول ...

اینها نوه های یکی از واحد هان.   بچه های طرایدار مون رو میگم حالا عب نداره خونشون کوچیکه ولی خب اینها به عنوان مهمون اومده بودن 

شما هم رو ماشینشون خط بندازید 

اونا شخصيت خودشون رو نشون دادن ديگه ما نميتونيم مثل اونا باشيم

مديرساختمون تذكر دادن و حتي ديگه اجازه نميدن دوچرخه هارو بذارن داخل پاركينگ

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
این بچه در آینده جای انیشتین رو خواهد گرفت😆

نه بابا انیشتین به بشریت خدمت کرد اگه این بچه با این افکار بزرگ بشه بلای جون مردم میشه من خودم بچه بودم دقیقا داشتم دوچرخه سوار میکردم افتادم با بدن خوردم به ماشین همسایه دیدم رو ماشین خط افتاده رفتم در خونشون رو زدم اونم گفت قبلا اینجوری شده بود نترس آدم خوبی بود 🥺