2777
2789
عنوان

مهمونی بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ، ممنون دلتنگی همیشه هست بهرحال . ممنون که به یادمی . 

زنده باشی گلم باور کن همیشه یه گوشه از ذهنم هستی امیدوارم خداهمیشه نگهدارت باشه،هروقت توی یه تاپیکی میببنمتون خوشحال میشم❤

لطفالایک نکنید،ممنون

بعد عقد داماد می‌ره خونه پدر خانومش اون شب میمونه.دعوتی هم مهم نیس کی اول دعوت کنه،غذا هم مثل مهمونی رسمی دیگه،فکرکنم چلوگوشت فسنجون ومرغ بود،اونور هم توهمین مایه ها،یادم نیس.البته ده سال گذشته از اون روزا

ما رسم داریم بعد از مراسم عقد بریم خونه مادر و پدر داماد و سر گوسفند رو جلو عروس و داماد می برند تا عروس و داماد رد بشه بعدش یه پنج دقیقه میرسم داخل خونه بعدش برمی گردیم خونه خودمون تا شب شب هم رقص و جشن و اینجور چیزا تو خونه مادر و پدر داماد و شام هم گوشت اون گوسفندیه که سرشو ظهر بریده بودیم و تمام... این هم بگم که این مهمونی و اینجور چیزا با خانواده داماد بود ☺️

ممنون بد نیستم ، دیگه هر روز یه جورم . بعضی وقتا خیلی دلم میگیره . مرسی عزیزدلم که به یادمی . 

فدای دلت بشم میدونم خیلی سخته منم برادرمو از دست دادم هیچوقت فراموش نمیشه ولی دردش کمرنگتر میشه گاهی میای تو ذهنم میگم کاش حداقل ایران بودی میتونستم بیام بهت سر بزنم🥺مراقب خودت باش گلم