2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد مهمونی بدون برنج بده

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 35 پست

اصلا سوپ و كوفته به هم نمياد بخواى مثل خارجى ها نگاه كنى، سس كوفته يه مدل سوپ حساب ميشه😂

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مادر همسرتون پیشنهاد بده بگو مادرجون روز مهمونی کارتون زیاد هست ،میخوای من هم به مدل غذا درست کنم بیارم ؟ اگر بگن بله که محبت می‌کنی و همیشه این لطف به یاد میمونه . 

اگر هم بگن خیر که شما محبتت رو کردی و بعدها هم کسی نمیتونه بابت تدارکاتتون خورده بگیره😉

چرا برنج نميپزه راحت تره كه 

نمیدونم والا میگه که از قبل کوفته گذاشتم اماده هس احساس میکنم گشاد تشریف داره😂✋

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
آخه کوفته خودش مثل آشه،با سوپ اونوقت😑 خودش داره سر شوخی رو باز میکنه

نه بابا جدی گف 😬

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

کوفته برا پاگشا که خیلییییییییی زشته  خیلیا اصلا قابل تصور  نیست

بالاخره از چشمه خانواده عروس می افتن

ولی شما به عنوان عروس کاره خودتو بکن و تو کاره مادرشوهرت دخالت نکن شما پذیرایی خودتو بکن 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
کوفته برا پاگشا که خیلییییییییی زشته  خیلیا اصلا قابل تصور  نیست بالاخره از چشمه خانواده ...

درسته اما برام عجیبه خودشم تعدادمون هم زیاد نیس وضعیت مالی شون هم خوبه میخواد خودش راحت باشه 😒

کلا سه تاش مخلفاته،میشینن منتظر شام اصلی

شام اصلی در کار نیس خواهر همینان✋😂

فقط دوست عززز یه لطفی کن اگر مادشوهرتون کوفته گذاشت تو همین تاپیک بیا برخوردو واکنش خانواده عروسو بگو نمیدونم چرا نمیتونم حضم کنم کوفترو به عنوان غذای اصلی پاگشاییی بعد برادر شوهرت میدونه چیزی نمیگه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
فقط دوست عززز یه لطفی کن اگر مادشوهرتون کوفته گذاشت تو همین تاپیک بیا برخوردو واکنش خانواده عروسو بگ ...

نمیدونم اونو واقعا بده من خودم عوض اون خجالت میکشم کوفته ببرم بزارم تو سفره 

باش میام میگم