2777
2789

سلام همسرم شب شیفت هستن و من و دخترم امروز هم تنهاییم همسرم برای اولین بار پیشنهاد داد من و دخترم دوتایی بریم شهرستان (یعنی رانندگی برای اولین بار تنهایی در جاده قبلا، کنار همسرم روندم)

بنظر من رانندگی در جاده راحت تره حوصله سر بر نیست برعکس شهر به غیر از سگ اینا که یهو میپرن وسط جاده !

موندم امروز با دخترم بریم یا بمونیم صبح خیلی زود با همسرم بریم؟

یک ساعت وقت دارم فکرام بکنم 

اولش قرار بود برادر همسرم که ازم کوچکتره باهامون بیاد همسرم اون موقع مصمم میگف برید ولی اون کاری براش پیش اومد نمیاد همسرم میگه اون پیشت بود خیالم راحت می شد کسی کنارتونه خودتم قوت قلب میشد برات (برعکس، من دوست دارم تنهایی رانندگی کنم )

یهو پنچر بشین فلان کسی کنارت بود ....

الان میگه تصمیم خودته

موندم چه کنم از طرفی میگم برم اولین بار تجربه کنم و خودم رو هم ثابت کنم از یه طرفم میگم بیخیال خونه بمونیم (اینجا هم از دیشب صدای رگبار میاد !)

حالا شاید چرت باشه ولی راهنمایی کنین لطفا 

جاده کجا به کجا و چند ساعته؟بنظرم الان چون اخر شهریور هست همه جا شلوغه خطرناک نیست برو

از تبریز میرم یکی از شهرای اطراف 

حدود یک ساعت راهه ولی خب جاده س دیگه ماشین سنگین اینا داره ولی خب من عادت کردم چون داخل شهر هم یه مسیری رو میرم اتوبان هست همش از این ماشینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تبریز میرم یکی از شهرای اطراف حدود یک ساعت راهه ولی خب جاده س دیگه ماشین سنگین اینا داره ولی خب م ...

برو عزیزم خوش بگذره

بنظرم برو یه بار راهت باز شه

اتفاقا خوب شد برادرشوهرت نمیاد

اینجوری هم خودت هم شوهرت عادت میکنید

البته بستگی به اخلاق شوهرت داره

اگه همیشه خودش می‌بردت و باهاتون میاد ولی اگر راحت باز شه هی میخواد بگه خودت برو

نرو

ولی اگه از این اخلاقا نداره برو

برو عزیزم خوش بگذرهبنظرم برو یه بار راهت باز شهاتفاقا خوب شد برادرشوهرت نمیاداینجوری هم خودت هم شوهر ...

نه فکر نکنم اینطوری بگه چون این بار دلیلی داشت که میگف بریم ماشین رو قرار هست ببرم فردا صبح به آشنامون نشون بدم (تعمیرگاه)

اگه امروز نرم فردا صبح زود باید بیدار بشیم با همسرم بریم 

البته همسرم که الان یکم دودل شده قبلش مصمم میگف برید 

برو عزیزم خوش بگذرهبنظرم برو یه بار راهت باز شهاتفاقا خوب شد برادرشوهرت نمیاداینجوری هم خودت هم شوهر ...

قربونت واقعیت همسرم تو جاده میبینی خستس ها خوابش میاد میگم برونم من میگه حالا فعلا خوبم می‌خوام یه بار برم که ثابت بشه براش میتونم 

هرچند اصلا خوشم نمیاد پیشش رانندگی کنم می‌ره رو اعصابم همیشه دعوا پیش میاد با اینکه خودش مشوق اصلیم بوده 

قربونت واقعیت همسرم تو جاده میبینی خستس ها خوابش میاد میگم برونم من میگه حالا فعلا خوبم می‌خوام یه ب ...

میفهمم چی میگی

شوهر منم خوابش میاد میده من

درسته سختمه تو راه سفر

ولی همین ادم بود که جرات  رانندگی تو هرجایی رو به من داد 

توام قدر بدون خوبیاشو 

اون رانندگی تو جاده هم چیزی ازمون کم نمیکنه 

درسته دوس داریم راحت شوهرمون بشینه تو راه ولی من سر این موضوع هیچوقت ناراحتی نمیکنم فقط ناز میکنم بعدم میگم کیف میکنی خوابیدی مثلا فلان بعد دو ساعت فلان جاییم 

اونم تشکر میکنه حسابی

میفهمم چی میگیشوهر منم خوابش میاد میده مندرسته سختمه تو راه سفرولی همین ادم بود که جرات رانندگی تو ...

مرسی عزیزم

من اتفاقا دوست دارم بده برونم خودشم بخوابه ولی می‌دونم نمی‌خوابه بدتر خوابش میپره 

میگم ژست مربی رانندگی هارو میگیری

مرسی عزیزممن اتفاقا دوست دارم بده برونم خودشم بخوابه ولی می‌دونم نمی‌خوابه بدتر خوابش میپره میگم ژست ...

😂😂عزیزم اشکال نداره بالاخره استراحت میکنه 

و این جرات و به شما میده

این سری یه چشم بند براش بگیر رفتنه

بگو اگه‌می‌خوای رانندگی نکنی اینو ببند بخواب😂