2777
2789
عنوان

ساندویچ ساز

3181 بازدید | 15 پست

میخوام ساندویچ ساز بخرم ۳،۴ کاره باشه،یعنی هم وافل و اسنک و گریل و دونات پز داشته باشه،چه مارکی رو معرفی میکنید،واقعا گیج شدم تاپیکای دیگ هم خوندم یکی گفته حواست به دستش باشه دوشاخش،درش چفت شه،تلفونش خوب باشه،پایه داشته باشه،جاش کوچیک نباشه واسه اسنک...واقعا گیج شدم

تو دیجی کالا هم نظرات راجبه کنوودم خوب نیس نمیدونم چی بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته داری خیلی ازش استفاده میکنی؟تفلونش خوبه؟درش چفت میشه؟؟

آره دوسالیه دارم راضیم ازش هرهفته اسنک درست میکنم برا بچه آره تفلونش خوبه درشم چفت میشه دیگه مگه هست چیزی درش بسته نشه؟؟

آره دوسالیه دارم راضیم ازش هرهفته اسنک درست میکنم برا بچه آره تفلونش خوبه درشم چفت میشه دیگه مگه هست ...

مرسی پس برم ببینم فوما چه طوره🌷

آره تو نظرات دیجی کالا که میخوندم نوشتن بعضی اسنک سازا درش چفت نمیشده بعد فشار دادن درشو باعث شده بشکنه،

مرسی ی کاره با چند کاره باید جنس خوب بخریم بالاخره

آره ولی کلا برندای مختلف تفاوت قیمت آنچنانی با هم ندارن بیشتر تفاوت قیمت سره یه کاره یا چند کارشه

سلام عزیزم برای خرید بهترین ساندویچ ساز من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/sandwich-makers-bartar/