2777
2789

من دیروز فریز کردم ...ممکنه آزمایشhpvمثبت باشه؟؟

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
میشه شما خودت از علائمش بگی و اینکه چجوری فهمیدی زگیل تناسلی هست،یعنی چجوریه؟

من از عید متوجه شدم...اولش یدونه بود...اونو خودم کندم...چند روز پیش متوجه ۳تا دونه شدم که فاصله داشتن از هم...دیروز رفتم متخصص معاینه کرد گفت زگیل و برام فریز کرد...بعدش هم ازم پاپ اسمیر گرفت گفت بده آزمایشگاه و تستhpvهم دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی گرفتی؟

من متاهلم ...از عید متوجه شدم .یدونه بود .فک کردم گوشت اضافه هست...کندم رفت...حالا دوباره ۳تا در اومد

من متاهلم ...از عید متوجه شدم .یدونه بود .فک کردم گوشت اضافه هست...کندم رفت...حالا دوباره ۳تا در اوم ...

همسرتون داره؟سونو واژینال دادی قبلا؟

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرتون داره؟سونو واژینال دادی قبلا؟

همسرم هیچ زائده پوستی نداره...نه سونو واژینال ندادم...پاپ اسمیر رو بخاطر همین ازم گرفته که بدونه داخل درگیر هست یا ته

همسرم هیچ زائده پوستی نداره...نه سونو واژینال ندادم...پاپ اسمیر رو بخاطر همین ازم گرفته که بدونه داخ ...

اگه  hpvداری خب همینطور نگرفتی خیلیییی عذرمیخوام اینجور میگم یا با کسی ارتباط داشتی که‌مبتلا بوده خیلییی معذرت میخوام اینجور گفتم

یا سونوواژینال الوده بوده پروبش

یااینکه از طریق استخر و حوله مشترک که احتمالش خیلییی کمه 

حالا در هرصورت خیلی مراقب باشه چون خدای نکرده احتنال سرطان دهانه رحم خیلییییی بالاست‌توی افراد  hpvمثبت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم هیچ زائده پوستی نداره...نه سونو واژینال ندادم...پاپ اسمیر رو بخاطر همین ازم گرفته که بدونه داخ ...

پاپ اسمیر یه دلیل مهمش برای بررسی سرطان دهانه رحمه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه  hpvداری خب همینطور نگرفتی خیلیییی عذرمیخوام اینجور میگم یا با کسی ارتباط داشتی که‌مبتلا بو ...

تستhpvتازه دادم....نمیدونم مثبت هست یا نه...ولی رابطه رو فقط با شوهرم داشتم..حتی دوران محردی هم با کسی اراباط نداشتم

پاپ اسمیر یه دلیل مهمش برای بررسی سرطان دهانه رحمه عزیزم

آره...میدونم...بنظرت چون زگیل تناسلی داشتم تستhpvمثبته؟؟میگن ژنوتیپ ۶و ۱۱باعث زگیل میشن که کم خطرن

تستhpvتازه دادم....نمیدونم مثبت هست یا نه...ولی رابطه رو فقط با شوهرم داشتم..حتی دوران محردی هم با ک ...

حتما شوهرتونم مراجعه کنن به متخصص حتما حتما

ان شاالله منفی باشه عزیزم و زگیل معمولی باشن زگیل تناسلی نباشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما شوهرتونم مراجعه کنن به متخصص حتما حتما ان شاالله منفی باشه عزیزم و زگیل معمولی باشن زگیل تناسل ...

دکتر به یقین بهم گفتن که زگیل تناسلی هستن..فقط دعا کنم که نوع کم خطر باشن

آره...میدونم...بنظرت چون زگیل تناسلی داشتم تستhpvمثبته؟؟میگن ژنوتیپ ۶و ۱۱باعث زگیل میشن که کم خطرن

بستگی داره عزیزم یکسری ازشون خطرناکن و اگه مثبت بشه یعنی اون نوع های خطرناکشن که فرد در معرض سرطان رحم اگه هم منفی بشه که این انواع بی خطرشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی داره عزیزم یکسری ازشون خطرناکن و اگه مثبت بشه یعنی اون نوع های خطرناکشن که فرد در معرض سرطان ر ...

برام دعا کن عزیزم