2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه ضرورتی داره خیلی وقتها میریم کسی خبردار نمیشه حتی افراد نزدیک مثل مادرم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه زیارتی باشه مثلا مشهد باشه تو گروه فامیلا ی خداحافظی میکنم باهاشون 😂

آخه من تو گروه خانوادگی نیستم، خودشون می فهمن از همدیگه ولی برگشتیم حتی زیارت قبولم نمی گن، میگم این دفعه اصلا نگم مگه براشون فرق می کنه آخه، ب نظرتون چی کار کنم؟ 

خب چون طلا و بعضی وسایل رو میدیم دست خانواده خودم قاعدتا ا ا نا خبر دارن، بعدم به مادرشوهر میگیم که ...

ما آخه نگیم میگن یواشکی رفتن چیزی ب ما نگفتن، بگیم هم توقع می کنن سوغاتی بیاریم موندیم این وسط چه کنیم

مسافرت تفریحی نه نمیگیم  ولی برا زیارتی فقط به افراد نزدیک مون زنگ می‌زنیم  اونم تازه بع ...

زشت نیس نگیم بریم؟؟ می خوایم سفر زیارتی بریم، آخه بگیمم براشون فرق نداره ی زیارت قبولم نمی گن 

اره لحظه ی رفتن ... ولی شوهرم از روز اول ب همه خبر داده😶 این دهن لقیش ب بقیه خوبیاش در

بابام میگه بگیم بریم، خانواده خودم معمولا خبر دار میشن ولی خانواده شوهر بگیمم فرق نداره براشون چون شهر دیگه هستن

زشت نیس نگیم بریم؟؟ می خوایم سفر زیارتی بریم، آخه بگیمم براشون فرق نداره ی زیارت قبولم نمی گن

خب به افراد نزدیک تون مثل مامان و مادر شوهر و جاری ... اینا بگید و یه خداحافظی ازشون بکنید ما خودمون هم همیشه خداحافظی می‌کنیم ولی یکی از عموهایم یه بار رفت و چیزی نگفت بقیه با اینکه خبر داشتن زیارت قبول نگفتن چون انتظار داشتن خداحافظی کنه شمام اگه دوست دارید بهتون بگن زیارت قبول حتما اطلاع بدید

ما آخه نگیم میگن یواشکی رفتن چیزی ب ما نگفتن، بگیم هم توقع می کنن سوغاتی بیاریم موندیم این وسط چه کن ...

سوغاتی که دیگه توقع بیجاست اینم تو وضعیت، ما که فقط واسه مادرشوهر و پدرومادر خودم میگیریم. 

ببین به نظر من کلا واست مهم نباشه اطرافیان چه فکری میکنن اینو نگن اونو نگن توقع میکنن نمیکنن.... اونجوری که راحتی و خوشحال، رفتار کن، بعد از یه مدت بقیه هم عدت میکنن. آدم بنده عادتاشه😅

بهشت اجباری