2777
2789
عنوان

دوستان چرا این کاربر تعلیق شد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 81 پست
چطوری ملت قطع میشن برمیگردن؟!؟؟ من n تا کاربری داشتم که قطع شدن هیچوقت درست نشدن

عزیزم برو قسمت تماس با ما وارد تلگرااام میشی اونجا به ادمین کانالشون پیام میدی و میگی کاربریم قطع شده اسم کاربری و شماره تلفنی که باهاش وارد شده بودی رو میگی و برات وصلش میکنن البته این پروسه زمان بره من شده پیام داده باشم تا چند هفته هم پیامم رو باز نکرده باشه ببینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرسیدم گلم  گفت خودش لغو کاربری زده

وای خداااااااااا 

اخه سیما جون دوست عزیز میخوای بری قبول  چرا تو همون تاپیک تگ نکردی مون بگی رفتم که ما سر گردانت نشیم ممنون باران بودی فک کنم ؟ به هر حال ممنون که گفتی 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
پیام دادم چندین بار، ولی هیچی به هیچی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂اخی دعوا کردی حتما ؟ 

سیاسی بودی؟ 😂😂

وای خداااااااااا  اخه سیما جون دوست عزیز میخوای بری قبول  چرا تو همون تاپیک تگ نکردی مون ...

خواهش میکنم گلم نگرانش نباش خودش رفته عزیزم

ولی ازدستش خیلی ناراحتم‌😔

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236

پیام دادم چندین بار، ولی هیچی به هیچی

نخوندن پیامت رو ؟؟؟ 

آخرین بار برای منم بعد چند هفته اصلاااا صفحه ی چت هم باز نکرده بود ببینه منم پاک کردم پیامم رو دوباره پیام دادم 

ته پیام چندتا استیکر گذاشتم کنجکاو بشه باز کنه بعد نیم ساعت پیامم رو دید 🤭

خواهش میکنم گلم نگرانش نباش خودش رفته عزیزم ولی ازدستش خیلی ناراحتم‌😔

Me too 

بر میگرده مطمئنم کاربری م رو حفظ کن برگشت خبر م کن باهم بریم دعواش کنیم بعدشم باهاش قهر کنیم 😂😂انگار نه انگار ۱۹ سالمونه 😂😂😂

Me too  بر میگرده مطمئنم کاربری م رو حفظ کن برگشت خبر م کن باهم بریم دعواش کنیم بعدشم باهاش قه ...

حله گلم اومد تگت میکنم بریم دعوا 🤺🤺🤺😂😂

ولی باهاش آشتی نمیکنم😔😔

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236