2777
2789
عنوان

مشکلتون با بی تی اس چیه؟؟خاهش میکنم پر بازدید کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 67 پست

بضی آدما واقعا مذخرف و چندشن 

من آمدم جواب استارتر رو دادم بدون اینکه بی احترامی کنم یا از ایشون بی احترامی بشنوم 

بعد بقیه کاسه داغ تر از اش شدن 

طرف ریپلای میزنه جوابم طبق میلش نیس چنان فشار میخوره که میخواد منو بخوره 

بتوچه عزیز من 

من ن گفتم که تو طرفدار نباش ن بی احترامی کردم ب اونا 

پس احترام خودتونو نگه دارید و چرت و پرت نگید

همچین میگه ریپ نزن آخه تو کی هستی که من بخوام حسابت کنم یا نکنم! 😐

توقع دارین کسی به سلیقه تون احترام بزاره اول از همه خودتون به سلایق بقیه احترام بزارید. 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
ببین من خودم فنم اولا همه آهنگاشون ریورسینگ نداره مگرررر اونایی که خیلی ترنده بعدم به قول خودتون ...

تو یه فنی اوکی ولی منم هیتر نیستم🤷🏽‍♀️

خودتم دیدی کامنتمو گفتم اینا فقط مهره بازین

و کلن فیمسایی که طرفداراشون شامل قشر نوجوان هم میشه بهشون ریورسای مخرب تری میدن اونام مجبورن اجرا کنن فقطم بی تی اس نیس خیلیا بخصوص آریانا گراند.. حتی ایرانیام یاد گرفتن.. یاس اسطوره ی ریورسه خودش 

من کلن موسیقی رو ترک کردم.. امیدوارم هیچ نوجوونی روحیه لطیفش آسیب نبینه💚🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کیوتن صداشونم دوس دارم اما مشکل اینا نیست متاسفانه آهنگاشون ریورسای خیلی مخربی داره البته دست ...

وقت بخیر

من گمان میکنم شما اطلاعات بسیار کمی دربارۀ موسیقی دارید.

اول اینکه اگر منظورتون از ریورس مخرب ، بازگردانی و معکوس کردن آهنگ هاست که این صرفا یک کار عادی است و هر موسیقی و آهنگی اگر برعکس بشه حالت عجیبی به خودش میگیره و ممکنه حالت ترسناکی داشته باشه یا به طور اتفاقی چند تا واژۀ نامفهوم رو بسازه که میگم اتفاقیه. اگر شک دارید برید اهنگ های ایرانی رو هم تک به تک برعکس کنید تا همین نتیجه رو بگیرید.

مورد بعد اینکه مفهوم موزیک ویدیوها و اثار بی تی اس با توجه به اینکه من از نظر تئوری دوستشون دارم و دنبال کنندۀ کارهاشونم به علت محتوا ، از نظر مفهوم و محتوا اصلا جنبه بد و منفی ای نداره و همواره به خودشناسی و مفاهیم روانشناسی و روانکاوی یونگ و فروید اشاره میکنند.

ببین من خودم فنم اولا همه آهنگاشون ریورسینگ نداره مگرررر اونایی که خیلی ترنده بعدم به قول خودتون ...

سلام وقت بخیر آرمی عزیز 

آهنگ های بی تی اس به طور کلی مفهومی توی ریورسینگ و بازگردانی نداره و هر اهنگ و موسیقی ای رو از هر کشوری که باشه برعکس یا بازگردانی که بکنید ممکنه چیزهای نامفهومی ازش دربیاد که صرفا حاصل ذهن خودمونه و توسط خود آهنگ ساز یا خواننده به وجود نیومده ، مگر اینکه خود آهنگ ساز یا خواننده تائید کنه که قضیه فرق داره. (خودم به عنوان کسی که چندین سال آرمی بوده ندیدم که بی تی اس حرفی از این بزنه که بازگردانی کرده یا هرچی دیگه)

مورد بعد اینکه به عنوان یک محصل و پژوهشگر ازتون میخوام که واقع بینانه تر به قضایا نگاه کنید. چیزی به نام ایلومیناتی وجود نداره.

لطفا مطالعاتتون رو بالا ببرید و به حرفهای یه عده خاله زنک که از روی خزعبلات و تئوری های دروغینی که به شما و امثال شما میگن و پول در میارن و مشهور میشن توجه نکنید.

وقت بخیر من گمان میکنم شما اطلاعات بسیار کمی دربارۀ موسیقی دارید. اول اینکه اگر منظورتون از ریورس ...

جدن😂 میتونم فکت بیارم واسه حرفم.. البته ذاتاً علاقه ای به کش دادن مسائل ندارم.. اگه علاقمند به فهمیدن حقیقت بودی ریل هالیوود رو تو اینستا ببین 🤷🏽‍♀️

جدن😂 میتونم فکت بیارم واسه حرفم.. البته ذاتاً علاقه ای به کش دادن مسائل ندارم.. اگه علاقمند به فهمی ...

دوست عزیزم من خودم پژوهشگر و محقق هستم و به درجه ای از فهم رسیدم که بدونم چه چیز واقعیت دارد و چه چیز نه. لطفا مطالعاتتون رو بیشتر کنید. منظور از مطالعات منابع و رفرنس های علمی ، مقالات و کتب علمی یا مورد پذیرش افراد بزرگ است. فضای مجازی صرفا پر از مطالبی است که هر کسی با هر ذهنیتی توان گذاشتن آنها را دارد.

دوست عزیزم من خودم پژوهشگر و محقق هستم و به درجه ای از فهم رسیدم که بدونم چه چیز واقعیت دارد و چه چی ...

دوست نداری باور کنی نکن من چیزی رو به کسی تحمیل نکردم.. گفتمم میتونم با فکت بهت بگم فکتتتت چیزی که با چشمت میبینی و با گوشت میشنوی و نمیتونی انکار کنی

تو کامنت قبلیمم گفتم کلن حوصله کش دادن مسئله رو ندارم هرکی به هرچی دوس داره باور داشته باشه.. به شرط سنجیدن تمام حقایق☝🏽

بای🤷🏽‍♀️