2777
2789

واقعا ک ،هرکسی سلیقه ای داره، ما نمیگیم ک همههه باید دوسشون داشته باشن نه ولی اینکه میاید میگید ری...دم ت بی تی اس بی فرهنگیتونو ثابت میکنه.الانم همچیو واااضح براتون باا مدرک میگم 

۱.اونایی ک میگن طرفداراشون ۱۵ سالن این چیزی ک س روز پیش منتشر شده رو ببینید 👇👇👇میانگین سن ارمیا ۳۰ الی ۴۰ سال.

۲.ظاهرشون: خب

این توی فرهنگ کره جنوبی خیلی چیز جا افتاده ایه ک مردا هم میکاپ کنن،قرار نیست همه همه جای دنیا شبیه ب هم باشن اونجوری دیگ ب نطرتون دنیا قشنگ میشه؟؟؟؟؟؟بعدشگ اونجوری نیس ک اونا همیشه ارایش کنن نه معمولا توی اجراهاشون ارایش دارن 

۳محتوا اهنگاشون: اینو همتون میگید ک اصلا چیزی گیفهمی از اهنگاشون؟ چرت و پرت میخونن و فلان .این کاملا غلطه با ی تحقیق کوچیک میتونید بفمید این واقعا غلطه.اونا اکثرا اهنگای انگیزشی دارن مثال میزنم :

Life goes onاهنگی ک توی وقتی ک کرونا اومده بود و یجوری دنیا بهم ریخت خوندن با لیریکای انگیزشی.

البوم love your self این البوما همه اهنگاشون راجب عشق و علاقه ورزدین ب خوده love my self answer,epiphany  

توی ی تیکه از این اهنگ‌میگ ممکنه کمبودایی داشته باشم اما خودمو دوست دارم چون ارزشمندم و جدا از همه اینا کلیم اهنگای انگلیسی دارن

۴.دین

اونا تا الان از دینشون حرف نزدن ولی خب چنتاشون میدونیم ک دین ندارن و ۵۶ درصد مردم کره کلا دین ندارن و این تو کشورشون عادیه ولی بااین وجود خیلییی ب مسلمون ها احترام میزارن مثال میزنم: 

توی مصاحبه راجب دخترای باحجاب پرسیدن و گفتن: اونا زیبتیی بی نظیری دارن و بخاطر همین حجاب دارن و از زیباییشون پحافظت میکنن و گرنه میتونن زیبتیی دخترای کره ایم زیر سوال ببرن.ماه رمضون رو ب طرفدارای مسلمون ب زبون عربی تبریک گفتن، جیمین توی کنیرت عربستان چون میدونست طلا واسه پردا تو اسلام حرامه میروفونش رو پوشوند،اخر کنسرتشون توی عربستان چون میدونستن مسلمونا فقد واسه خدا تعظیم میکنن برخلاف همه کنسرتاشون تعظیم نکردن و دستاشونو تکون دادن‌.توی یکی از اجراهاشون لباس با طرح ایرانی پوشیدن ک گروه ۶۰ ثانیه توی عصر جدید هم لباسای اونارو پوشیده بود اینم عکس یکی از اعضا با لباس ایرانی

بقیش رو تو پستا میگم💕💕💕💕💕💕

باشه.

بی تی اس نیستم آهنگاشم گوش نمیکنم

ولی دلیل براین نیست بهشون توهین کنم❤

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

همه ی اینا به کنار اینو دیگه چرا پربازدید کنیم 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم دیدن این همه عظمت رو ندارن 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

آدم میره سمت چیزی که براش سودی داره الان بی تی اس چه سودی داره بعدم از اول حس خوبی نداشتم 

وقتیم ب چیزی حس خوبی نداشته باشم بازم دلیل نداره زوری برم خودمو بش علاقه مند کنم و وقتمو پای چیزی ک دوس ندارم هدر بدم 

برو طرفدار خودت باش خودت اسطوره خودت باش :)))) 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜

اینکه میگید اونا باعث میشن از فکر‌ب ایندتون دست بردارید و فلان  

من خودم قبل از ونا هیچ فکری راجب ایندم نداشتم،ولی الان هدف دارم، و با فک کردن ب اونا تاش میکنم چرا؟ چون اونا تو سخت ترین و بدترین شرایط شرو کردن ب کارشون 

شوگا ۱۵ سالش بود از خونه بیرون انداختنش ب خاطر علاقش ب موسیقی .۳ ماه توی پارک خابید،تصادف کرد و کلی اتفاق دیگه.پس همیشه میگم یونگی تونست توهم میتونی.

باشه.
آدم میره سمت چیزی که براش سودی داره الان بی تی اس چه سودی داره بعدم از اول حس خوبی نداشتم  وقت ...

این نظر توعه چیکار به بقیه داری 

باور کنین اگه هر هت ساعت یه بار به خودتون بگین عقاید دیگران به من ربطی نداره نصف مشکلات دنیا حل میشه 

(منم بی تی اس نیستما)

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     
آدم میره سمت چیزی که براش سودی داره الان بی تی اس چه سودی داره بعدم از اول حس خوبی نداشتم  وقت ...

ینی کلا موزیک گوش نمیدی چون سودی برات نداره! 

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد