2777
2789

خوبه ک وزنش عزیزم..وزن گیریه اصلی بعد ۳۰ هفتگیه..من شنیدم بستنی و مغزیجات و گوشت خیلی تاثیر داره..برا منم دعا کن نی نیم وزنش خوب باشه چن هفته بعد وقت سونو دارم..احتمال زایمان زودرس دارم

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
خوبه ک وزنش عزیزم..وزن گیریه اصلی بعد ۳۰ هفتگیه..من شنیدم بستنی و مغزیجات و گوشت خیلی تاثیر داره..بر ...

عزیزم ان شاالله به موقع  نی نی  تپلی بدنیا بیاد  

همش استرس دارم وزن نگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز خیلی زوده واسه وزن گیری مطمعن باش تا اخر بارداریت وزنش ایده ال میشه

ببین بسوال شما تکوناش رو چجوری احساس میکنی

مثلا من اینجوریه ک انگار یکی مدام چن تا پشت سر هم مثل ویبره ضربه میزنه شکمم؟برا توام اینجوریه

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
سلام گلم پسر

خدا برات نگه داره عزیزم قدمش خیر و پر برکت باشه براتون😘

میشه بگید برای تحرک و اسپرم همسرتون چه کار ها و داروهایی استفاده کردین؟

حجامت یا زالو ایناهم انجام دادن؟

بعد چند وقت بعد درمان باردار شدین؟

بعدش دوباره آزمایشم دادین؟

پیشاپیش برای وقتی که برام میذارید ممنونم❤

خدا برات نگه داره عزیزم قدمش خیر و پر برکت باشه براتون😘 میشه بگید برای تحرک و اسپرم همسرتون چه کار ...

مرسی گلم والا همه کار کردیم که نرمال بشه و حرکتش a بیشتر باشه ولی همش تا نزدیک مرز میرفت دیگه دیدم دارم زیادی برای جنسیت وقت میزارم توکل کردم به خدا با همون وضع بد اسپرم اقدام کردم ولی خودم بدنمو کاملا قلیایی کردم با مصرف قرص و جوش شیرین دوتا آمپول هم دکتر داد زدم و روز تخمک گذاری اقدام کردم شرایط رحمم رو آماده ی آماده کردم که با یکباراقدام گرفت 

ولی برای بچه اولم یکماه زمان دادیم به خودمون برای درمان و انواع قرص و معجون و حجامت و زالو درمانی رو تو یک ماه همسرم  انجام داد بعد آزمایش داد خدارو شکر همه چی خوب شده بود آخه همسرم حرکت و غیره صفر بود فقط ۸ ملیون اسپرم داشت قبل از درمان 

و بازهم با یکبار اقدام خدا بهمون یه دختر ناز داد 

اگه میخواید تو یه پست نوشتم کارهایی که کردیم کپی کنم بفرستم 

دکتر گفته بود آزمایش بدیم ببینیم میشه آی وی اف کنیم یا نه 

که من گفتم یک ماه زمان به خودمون بدیم 

معجزه بود با او اوضاع بد اسپرم 

خدارو شکر میکنم و امیدوارم خدا به همه نی نی سالم و صالح بده 

مرسی گلم والا همه کار کردیم که نرمال بشه و حرکتش a بیشتر باشه ولی همش تا نزدیک مرز میرفت دیگه دیدم د ...

خدا رو هزاران بار شکر الحمدالله که جنستم جور شد شکر خدا.

منم چند روز دیگه تخمک گذاریمه امروز سنو دارم.

شوهرمنم کلاس آ کمتر هست فقط توکلم به خدا ان شاالله پسر سالم بشه ماهم خیلی سختی کشیدیم تا الان ۵ ماه مرتب دارو درمان هنوز اقدام نکردم این ماه اقدام میکنم توکل به خدا.

اما میگن کلاس آ پسر هست دکتر گفت چنین چیزی اصلا نیست و کاملا اشتباهه.بازم نمیدونم

شما آزمایش ندادید دیگه قبل اقدام پسرتون که ببینید کلاس آ در چه وضعیته؟

ممنون میشم برام اون پستی که میگید رو بفرستید🙏

خدا رو هزاران بار شکر الحمدالله که جنستم جور شد شکر خدا. منم چند روز دیگه تخمک گذاریمه امروز سنو دا ...

مرسی گلم ان شاالله خدا یه پسر سالم و صالح هم به شما بده 

من قبل از اقدامم دوش واژینال جوش شیرین ، قرص پتاسیم ،قرص فلوکونازول،شربت گایافنزین،توت فرنگی و موز خودم خوردم و دوتا آمپول زدم به نظرم شما هم اینکارارو کنید 

همسرم هم نیم ساعت قبل اقدام کیسه  یخ روی بیضه هاش گذاشت و قهوه خورد 

و اینکه چندوقت قبل از اقدام آزمابش اسپرم داد که نرمال نبود و رنج آزمایشگاه نبود 

دقیقا قبلش آزمایش نداد ولی میدونم که اسپرمش نرمال نبود  

بقیه کارایی که برای بچه اولم انجام دادم رو پست بعدی میفرستم عزیزم 

خدا رو هزاران بار شکر الحمدالله که جنستم جور شد شکر خدا. منم چند روز دیگه تخمک گذاریمه امروز سنو دا ...

شماره ی ۱ 

هرشب یه دونه پنتوکسی و اسید فولیک

۲_دوبار در روز کپسول ژل رویال ولی تقریبا ۱۵ روز خورد فقط این قرصو 

۳ _قرص فارماتون و ولمن کانسپشن یک روز درمیون یعنی یه روز ولمن روزه بعد فارماتون ،روزی یه دونه همراه ناهار 

۴_ فرتیل اید و کانت بوست روزی دوبار همراه غذا 

موتیلیتی بوست گیرم نیومده بود ک بعد از ده روز گیرم اومد اونو هم هر روز همراه ناهارو شام میخورد 

حدوده ۱۵ روز شده بود ک کانت بوست تموم شد و دیگه نخریدم و فقط موتیلیتی بوست و فرتیل اید خورد 

۵_ قرص جلبک روزی دوبار  بهتره یک ساعت قبل از غذا باشه و به هیچ وجه قرص یا میوه ای ک ویتامین سی داره تا یه ساعت نخوره 

۶ _قرص آفرودیت روزی دوبار فقط همین ده روزه آخر خورد 

حجامت بین دو کتف 

و زالو درمانی هم کرد 

معجون خرنوب هر روز روزی دو قاشق بعدش یه استکان کاسنی بخوره 

معجون عسلو سیاه دانه روزی دوازده ساعتی یه قاشق مرباخوری

همه ی این کارهارو آقا باید انجام بده 

مرسی گلم ان شاالله خدا یه پسر سالم و صالح هم به شما بده  من قبل از اقدامم دوش واژینال جوش شیری ...

ممنون گلم منم اینایی که گفتید رو تا جاییش رعایت کردم و وقت اقدامم امروز تا شب هست که ما الان اقدام کردیم منتها همسرم نمیدونست و جلو تر از من ارضا شد الان خیلی ناراحتم فقط دارم گریه میکنم😭

ممنون گلم منم اینایی که گفتید رو تا جاییش رعایت کردم و وقت اقدامم امروز تا شب هست که ما الان اقدام ک ...

نگران نباش عزیزم اگه دوش واژینال جوش شیرین انجام دادی محیط واژنت قلیایی بوده استرس ‌نداشته باش