2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم بهم تهمت زدن۰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 38 پست
برو شکایت کن  شات بگیر از پیامش  محکم بهش بگو ازت شکایت میکنم اگه نتونی ثابت کنی که کار ...

چطوری شوهرم راضی کنم طفلی خیلی ناراحته

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بخاطر تهمتش ازش شکایت کنی

اسکرین دارم صبر کن بزارم

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
ای وای ،کی به شما تهمت زده دوسته یا فامیل؟

خاهرشوهرمه اسکرینشو ببین

اسکرین دارم از واتساپش،پیام هم فرستاده ک ای بیخانواده ابروتو میبرم،چند تا پیامم رو گوشی شوهرم داد ک ...

تو قدم برندار برای شکایت ولی مدارک داشته باش. اگه خواست ادامه بده ابروریزی کنه ادعای حیثیت کن. ایشالله که کار به اونجا نمیرسه پیدا میکنه انگشترشو خودش میمونه و شرمندگیش 

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
بهش بگو پشتت باشع  برو شکایت کن ثابت کن ک تهمت بوده وگرنه مث مهر میخوره تو پیشونیت

بیا اسکرین