پرنسسگیسبریده۲ مدیر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 عنوان بگید چیکار کنم بهم تهمت زدن۰😭 | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 38 پست چیکارکنم؟پیام واتساپش هست،پیام هم فرستاده اونم هست،بهم گفته دزد انگشترم تویی،ولی من نبردم،حتی رفتیم خونش واسش قرانم خوردم اما اون این کارو نکرد ،اما گفته ابروتو میبرم توی پیام،الان چیکارکنن😭😭😭 پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣ 1401/04/01 | 17:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 کو اینها عزیزم پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 کو گذشاتم که پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 تو قدم برندار برای شکایت ولی مدارک داشته باش. اگه خواست ادامه بده ابروریزی کنه ادعای حیثیت کن. ایشال ... از پاییز گیر داده اسگرینارو ببین پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 همینو داری فقط ؟یکم ب حرف میگرفتیش تو پیام ک قشنگ مستقیم بگه مدرکت کامل باشه خب دیگ گفته ک خوب بخون پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
شلغم_خانوم عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3128 خب دیگ گفته ک خوب بخون اره الان دیدم بنظرم شکایت کن خیلی پروعههه 💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 تو قدم برندار برای شکایت ولی مدارک داشته باش. اگه خواست ادامه بده ابروریزی کنه ادعای حیثیت کن. ایشال ... چرا قدم برندارم از پاییز داره میگ بخدا دیگ این دوماهه دیوونم کرده پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 اره الان دیدم بنظرم شکایت کن خیلی پروعههه 😭😭😭😭😭😭 پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 ب شوهرم چی بگم چطور راضیش کنم،خانوادم پشتمن پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
شلغم_خانوم عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3128 ب شوهرم چی بگم چطور راضیش کنم،خانوادم پشتمن بگو اگ نزاری شکایت کنم مهر دزدی تا ابد رو پیشونیم میمونه بگو تو همینو میخای تازه هرچیم ک خانوادش سعی نکنن ک جم کنن جریانو بازم مردم میگن واسه ک ابروشون نرع دزدی عروسشونو پوشوندن شکایت کن ک دهن همه بسته شع 💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه